0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #420 -: Март 27, 2018, 11:15:39 am »
Милиарда почивай мила и после с нови сили на хорото :)
Ми ние живеем в къща и искаме куче пазач дето се вика, а не съм много сигурна дали има за осиновяване чистокръвни кученца :(
*
« Отговор #421 -: Март 27, 2018, 11:16:49 am »
Милиарда, как хубаво звучиш. Силна жена си ти  :bighug: :bighug: :bighug:
Шава, пу-пу да ти расте хормона. Хайде ти да дадеш начало на една хубава серия със здрави пухкави бебенца.
Слънцемое, една позната се бориха за овулация 1 година. И йок. Взе си кученце и се отплесна от идеята за бебе и станаха бебе и бебе куче вкъщи :D Пожелавам ти и при теб така да се случи.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #422 -: Март 27, 2018, 11:29:35 am »
Не знам защо ви трябва чистокръвно.В приютите има доста пазачи нечистокръвни, а и да си кажа много често така наречените чистокръвни са с доста генетични заболявания.В БГ правилните и добри развъдчици на кучета се броят на пръсти.Много често се оплождат кучета който не се знае колко са чистокръвни просто моето е Йорки(да кажем) и твоето е Йорки, ама без дърво.Ако имат дърво в повечето случаи е измислено.Отделно редовно се заплождат кучета с някаква родствена линия и от там са с много генетични проблеми.Около мен са десетки от тоя вид.Чистокръвни БОК-ове съм виждала, но познавам хора дето се занимават с това ходят по събори и т.н.

Шава, честито!

« Отговор #423 -: Март 27, 2018, 11:33:44 am »
Shava, пожелавам ти да расте ЧХГ! Много се радвам за теб!

Слънцемое, браво за кучето! Ние от една седмица имаме, спасихме го, блъснато от кола, правиха му операции и сега е тук до мен и много ме радва! Голямо приятелче! :)
« Отговор #424 -: Март 27, 2018, 12:14:35 pm »
Тери ми и аз да ти кажа в последната седмица ( нищо че бех около О) повече мислех за кученцето отколкото за бебе хах :) може и при мен така да стане :)
Маги нз какво да ти кажа, хубаво е да се осиновяват домашни любимци ама мъжа ми си има негови си изисквания дето не ми се занимава с тях сега :)
Кукапетъл ти как си? Браво и на вас за прекрасния жест който сте направили за този приятел :)
*
« Отговор #425 -: Март 27, 2018, 12:26:59 pm »
Слънцемое, аз само предложих, всеки прави нещата както ги усеща.Важното е и вие и кучето да сте щастливи.А аз съм сигурна, чер ще си щастлива с едно кученце до теб :)

Кукапетел, честито куче!

*
« Отговор #426 -: Март 27, 2018, 13:42:48 pm »
Добро утро, момичета има едно питане, днес сутринта си направих кръвен тест и според мен съм бременна, но искам и вашето мнение. Стойностите ми са 28,45 mIU/ml /0.10-1/.

Благодаря Ви предварително.
Браво, shava!  :) Нормално е да е нисичка стойността, тъй като все още няма закъснение.
Ще чакаме потвърждение на бременността след два дни  :) (трябва да има приблизително удвояване на стойността след около 48 часа). Вярвам че всичко ще бъде наред  :)

*
« Отговор #427 -: Март 27, 2018, 14:20:45 pm »
Да похваля и аз моя мъж.
Прави днес контролна спермограма 4 месеца след операцията и около 3 месеца хранителни добавки:
а%: от 3 на 20
б%: от 20 на 11
(а+б) от 23 на 31% в превес на а%

Морфология от 3% на 5%

Може да са малки промени, но за мен направо са си огроооомни резултати. Като помня как нямах никаква надежда.
*
« Отговор #428 -: Март 27, 2018, 14:29:08 pm »
Тери, браво тези резултати са добри.Наистина победа има, няма значение колко малки са % ти знаеш от къде тръгнахте!

*
« Отговор #429 -: Март 27, 2018, 14:37:17 pm »
Шава, чакаме да ни покажеш хубаво увеличаване  на ЧХГ!!!

Тери, супер сте. Успешна инсеминация! :)

Късмет на всички!
*
« Отговор #430 -: Март 27, 2018, 15:00:36 pm »
Благодаря, момичета.
Павла, видях че ще ставаш мъжка майка. Да ти расте живо и здраво момченцето. Кога се очаква?
*
« Отговор #431 -: Март 27, 2018, 15:32:34 pm »
Август. За сега е дева, но и двамата с мъжа ми сме лъвове, така че може и да подрани с няколко дена, за да си направим прайд  :)
*
« Отговор #432 -: Март 27, 2018, 15:36:34 pm »
Shava ,каква прекрасна новина!Дано да"заразиш" всички ни тук с бременния вирус.Успех !
« Отговор #433 -: Март 27, 2018, 15:56:20 pm »
Теди, браво на Мишо. Имам усещането, че ще успеете с инсето. Моя преглед мина днес. Изписа ми фемара за пет дни от утре и понеделник пак на преглед да видим как върви стимулацията :) Така се бях притеснила, че цикъла ми почти спря, а ми е трети ден. И си викам край, нищо няма да стане като ме прегледа. Ама стана  :lol:
« Последна редакция: Март 27, 2018, 15:58:33 pm от tanq88 »
*
« Отговор #434 -: Март 27, 2018, 20:27:24 pm »
Момичета, много много ви благодаря, за хубавите пожелания, Дай Боже всичко да е наред и скоро и вие да се похвалите с такава чудесна новина.
« Отговор #435 -: Март 27, 2018, 23:40:31 pm »
Shava, дано всичко да е наред! Стискам палци! Днес си направих пункция на дългогодишната ми киста. Не очаквах, че е толкова бързо и безболезнено! Надявам се само да не рецидивира! Тери, поздравления за по-добрите резултати, сигурна съм, че ще се случат нещата с инсеминацията!
*
« Отговор #436 -: Март 28, 2018, 00:47:21 am »
Shava, честито!

Тери, браво за резултатите, чакам те с добри новини скоро както и всички други!

Кукапетал, браво за това че сте спасили кучето и си го гледате, евала на хора като вас с Маги, които дават надежда и шанс на страдалчетата по улиците, дълбоко уважавам такива хора и още веднъж от сърце ви поздравявам за човечността!
« Отговор #437 -: Март 28, 2018, 11:36:27 am »
Благодаря, Вистал, за хубавите думи, както и на всички останали! Щастлива съм, че помогнахме, а в празната ми душица, чакаща бебе, сега има една чиста любов към това куче, блъснато и изоставено. Всеки ден, като прохожда пред очите ни и ни прави невероятно щастливи, плачем от щастие с мъжа ми.

Павла, прочетох за момченцето, толкова е хубаво, успех и леко бременеене до края! Бях се сетила как сменихте кафето след инсеминацията за късмет и много ви стисках палци! <3

Тери, това са страхотни новини за подобрението, чела съм, че след 6 месеца след варикоцеле на мъжа, жената забременяла по естествен начин. И аз вярвам, че ще е успешна инсеминацията.
Таня 88, успех и на теб, както и на всички тук прекрасни дами!
*
« Отговор #438 -: Март 29, 2018, 08:52:09 am »
Шава, успех днес на втория кръвен. Дано се е удвоила стойността.
Танче, дано скоро се видят два хубави фоликула. Хайде да не са три, че ще трябва нова къща да строите :) И един въпрос от кой ден ти започва стимулацията на теб?
*
« Отговор #439 -: Март 29, 2018, 09:05:19 am »
 teri_90, колко си внимателна благодаря ти, че си си сетила за мен, пусах днес кръвен надявам се , че всичко ще е наред. До няколко часа ще знаем.