0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #380 -: Март 26, 2018, 11:12:58 am »
Благодаря Тери. Надявам се да стане. Вие вашата за кога я планирате? Дано не ви се налага да стигате до инвитрото :goodluck:
*
« Отговор #381 -: Март 26, 2018, 11:33:55 am »
Успех на всички,и сила момичета,другия месец ми предстои лапаро,всичко друго ни е наред и се надяваме да се случи вече :wink:
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #382 -: Март 26, 2018, 11:46:04 am »
Слънчице, ще ти стискам палци всичко да е наред с лапарото :)
Таня, браво че ще стартирате.... Мнооого късмет и около  Великден, вместо кокоши яйчица, да ви хващат бебешките :)
Джулия с Уринал не пробва ли ? Много течности се пият, когато стане така цистита... наливай се.

*
« Отговор #383 -: Март 26, 2018, 11:59:41 am »
Точице и на теб успех ,дано да видиш 2 чертички,чакаме резултата мила
« Отговор #384 -: Март 26, 2018, 12:15:12 pm »
Здравейте и от мен! Преди малко мина ЦС, проходими са ми тръбите, но и двете са нагънати. Докторката ми предложи да пробваме още 1-2 месеца и ако искаме да пробваме инсеминация.
*
« Отговор #385 -: Март 26, 2018, 12:18:42 pm »
Момичета,да ви сподела аз напоследък се чуствам много зле психически, раздразнителна и много чуствителна. Все едно буца ми е застанала на гърлото, и ми иде всеки момент да ревна.Не мога да разбера какво става. При мен евентуално Ц трябва да дойде на 30.03., но имам усещане, че нищо не е станало и това още повече ме натоварва.Гърдите си ги усещам много напрегнати и болезнени имам болки в яйчниците. Ами намрънках се и извинявайте, ако съм ви напрегнала и вас, но тук поне мога да споделя как се чуствам.
« Отговор #386 -: Март 26, 2018, 12:50:21 pm »
Шава всички сме били и сме минавали през такива състояния - това е нормално. Не се притеснявай
Момиче_ф много ли са нагънати, хубаво е че все пак да отпушени и според мен изчакайте и този месец и направо пробвайте инсеминация.
Таня стискаме палци :)
« Отговор #387 -: Март 26, 2018, 12:57:48 pm »
Браво, momiche f, че са ти проходими тръбите. Пожелавам ти скорошен успех и да не се стига до инсеминация!
Имаше ли болка при ЦС или я прави с упойка?

Shava - аз постоянно съм така... Да идва другия месец, да правя ЦС и инсеминация, инвитро, че ми писна с този постоянен психически тормоз...

Тези, които взимат инофолик на гладно ли трябва, така пише на кутията, а лекарката ми каза, след храна, прочетох, че и кафето влияело, трябвало да има интервал час -два.
« Отговор #388 -: Март 26, 2018, 13:00:43 pm »
Благодаря ви, направихме я с упойка, нищо не усетих и всичко мина бързо :)
*
« Отговор #389 -: Март 26, 2018, 13:34:52 pm »
Аз пиех инофолик, Кукапетал, пиех го или следобед, или вечер с отстояние 2 часа от храна (преди и след) и далеч от кафето.

Джули, ти какъв антибиотик пиеше преди това и какъв пробиотик?

Късмет на всички!
« Отговор #390 -: Март 26, 2018, 13:39:30 pm »
To4ica13 паренето поотмина. Док каза че по-скоро са се раздразнили червата заради антибиотика и стреса и да си пия Линекс форте да видим дали ще има облекчение.Shava всички сме минали през тези състояния,сега се изнервяш,мислиш дали е станало,живот и здраве като забременееш ще се притесняваш пък дали всичко ще е наред и така...една постоянна въртележка. И аз сега имам моменти в които ми става адски зле и ме е яд на целия свят и вес се питам защо стана така,можеше ли да се направи нещо....но такъв е живота,удря ни шамар след шамар,но ние трябва да вярваме и да се борим за това което така силно искаме.
« Отговор #391 -: Март 26, 2018, 13:43:06 pm »
Pav-la след мисед ми изписаха Оспамокс 100 мг. за три дни и след спирането му започнаха тези мъки. От тази сутрина съм само на Линекс форте 3 пъти по една таблетка.Ще изчакаме малко с Ципрофлоксацина,тъй като ако е стомаха може да го раздразним повече
*
« Отговор #392 -: Март 26, 2018, 13:52:28 pm »
Благодаря Ви, момичета знам че даже и не трябва да се държа така, имайки предвид през какво минават някой от вас, но трябваше да споделя с някого, защото имах чуство, че ще се пръсна.
*
« Отговор #393 -: Март 26, 2018, 13:54:08 pm »
momiche_f, хайде дано да оползотворите сега продуханите тръби :)
shava, не се притеснявай. Всички сме минали през такива моменти и то като че ли минаваме през тях, докато все още нямаме открити проблеми и просто седиш и се чудиш защо не става. Горе главата, всеки нов месец е нов шанс :)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #394 -: Март 26, 2018, 14:21:52 pm »
Странна профилактика с Амоксицилин за 3 дена. Спазваш  правилата как да взимаш пробиотика- поне 1 час от храна и 2ч. от антибиотика 3-4 пъти дневно? Най- вероятно е това, Джули. Спокойно всичко ще бъде наред.

« Отговор #395 -: Март 26, 2018, 14:38:09 pm »
Благодаря, Павла! :thankyousign:
Още едно питане, понеже съм забелязала, че си много информирана и харесвам съветите ти.
Изписан ми е Сиофор от АГ, но не съм правила обременяването с глюкоза, само тест за инсулинова резистентност HOMA-IR  и съм под нормата. Дали няма да ми навреди, не смея да го пия. 8O
АГ ми го изписа без изследвания. Аз на своя глава ги пуснах.
*
« Отговор #396 -: Март 26, 2018, 15:30:16 pm »
:) Кукапетал

Някъде изписват Метформин за подобряване качеството на яйцеклетките без инсулинова резистентност. Твоето изследване не беше пълно, нямаше стойности на инсулина на 30, 60 120мин, а имаше май данни за ПКЯ. Аз бих го пила. Колко ти е изписано?
Ако искаш, за да си сигурна, направи си обременяването и инсулин до 120 мин (и двете се изследват).
*
« Отговор #397 -: Март 26, 2018, 16:10:38 pm »
Момичета,споменавате метформин,да подобрява качеството на яйцеклетките.Пия Метфогамма с Иногинол по 1 на ден,изписано от ендокринолог.След 2 месеца доктора като ме гледа с вагинален ехограф,каза че имам страхотни яйцеклетки,няколко и изглеждат перфектно.
« Отговор #398 -: Март 26, 2018, 16:18:46 pm »
Ех момичета колко сме силни само. Всяка една от  нас се бори със зъби и нокти за това да има свое малко ангелче. Затова тази задача е дадена именно на нас жените, защото само ние сме толкова упорити.
Колкото по темата аз започнах да пия Метфогамма след като ми я пресписа инеколога с цел подобряване на яйцеклетки и тн. Засега се чувствам добре. Този  Метформин същото действие ли има?
*
« Отговор #399 -: Март 26, 2018, 16:23:00 pm »
Значи, това е лекарство и не е нещо невероятно.Аз пих метформин за подобряване на яйцеклетките и като резултат направих няколко кухи "перфектни" фоликула.Друго позната но с ИР, имаше положителен ефект от хапчето.Така че аз съм скептик.