Ще стане Джули, Милиарда и всички останали, които си чакаме бебчетата!
Слънцемое, благодаря ти, че ме мислиш и помниш за моята снимка днес, то е хидротубация, но целта е една и съща. Вчера пуснах СУЕ = 6, понеже след като ми свърши цикъла имам едно парене, като при лек цистит, реших да си пусна и урина, излезе, че имам инфекция - левкоцити, еритроцити, GGTP, GPT/ALAT/ALT - всички тези не са в норма, днес показах изследванията на лекарката ми и тя отложи хидротубацията, пусна ми микробиология и утре ще пусна стерилна урина. Преди цикъла имах и гъбички, изобщо съм.... ужас... Преди да си тръгна попитах дали не е добре да направя изследване за инсулинова резистентност, понеже не съм правила и отговорът беше, ама ти имаш, с ПКЯ си, имаш 8 антрални фоликула, аз не знаех, че съм с тази диагноза... За първи път се усъмних, когато тук във форума написах моя АМХ, че е 10,43 и Павла каза, че това може да говори за ПКЯ, за което благодаря. Попитах лекарката, ами в такъв случай какво да правя и тя вика, не съм ли ти изписвала добавки, казах - не и ми предписа сиофор и инофолик, като сиофора не е добавка, можело да ми става лошо от него и да започна два пъти по половин таблетка. Аз реших на своя глава утре да си направя изследването, защото не искам да пия лекарства, без да съм сигурна, че трябва. Да добавя, че слабея през последните години, приличам на мишка.
Някой пил ли е тези лекарства, много странно ми ги изписаха чак сега при един мой въпрос, пациентка съм от близо 2 години на тази докторка.