0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #320 -: Март 22, 2018, 16:14:10 pm »
Ох,момичета. Знам,че вече мястото ми не е тук,но ви чувстввам адски близки и ми е много мъчно какво ви се случва. Чета и сърцето ми се къса. Силни сте. За това,на нас жените,ни е дадена тази чест.
« Отговор #321 -: Март 22, 2018, 16:19:09 pm »
djuliq922, и аз през 2012 имах мисед с кюртаж, лежах обаче повече време в болницата, защото при мен имаше съмнение за Гроздовидна бременност. Когато ме изписаха отначало нищо не ме болеше, но после имах изключително силни болки /дори припаднах/. По принцип е нормално да боли, защото матката се свива сега. Иначе при всяко съмнение и по-тревожно неразположение, най-добре е да се консултираш с доктор. Горе главата, много е гадно и неприятно, и тежко, но следващия път ще бъде всичко наре   :D
« Отговор #322 -: Март 22, 2018, 16:29:51 pm »
Благодаря ви за всичко момичета,незнам какво щях да правя ако не бяхте вие
« Отговор #323 -: Март 22, 2018, 18:29:27 pm »
Момичета, адски много съжалявам за това, през което преминавате.

Джулия, искам само да ти кажа да не се отчайваш. Щом е станало веднъж, ще стане пак, дори ще стане по-скоро, отколкото си мислиш. Тялото помни, така че щом възобновиш опитите, всичко ще бъде наред.

Аз не съм много за пример, но в графиката ми можеш да видиш, че настоящият ми бременен цикъл не започна с М., а с аборт. Още не мога да се зарадвам на тази бременност, нищо, че вече съм в 11та седмица, но искам да ти кажа, че в живота се случват всякакви изненади, понякога ужасни, понякога прекрасни. Горе главата, така е трябвало да стане... знам, че е клише, но аз за себе си разбрах, че е напълно вярно.

Кураж на всички!

« Отговор #324 -: Март 22, 2018, 19:25:03 pm »
Джулия, Милиарда, много съжалявам за това, което ви се случва. Бъдете силни. Вярвам, че скоро пак ще стане и всичко ще бъде наред.
Много мъчно ми стана като прочетох.... Прегръщам ви! Не е честен тоя живот... Надявам се при всички скоро да се случи и всичко да е наред.
« Отговор #325 -: Март 22, 2018, 19:46:52 pm »
Дано, дано при всички ни да се случат нещата. Всяка една от нас преживя много,време е лошите неща да останат зад нас и занапред да ни се случват само хубави,а какво по-хубаво от това да гушнем здрави бебчета
*
« Отговор #326 -: Март 22, 2018, 23:39:55 pm »
Момичета, нека черната серия да приключи сега!

Чочолинка, умрях от смях с твоята снимка. Котките определено са силно учудени какво е това чудо, намиращо се на тяхна територия.  :lol:

« Отговор #327 -: Март 23, 2018, 00:18:27 am »
Ще стане Джули, Милиарда и всички останали, които си чакаме бебчетата!  :bori_007: :bori_012: :bori_017:

Слънцемое, благодаря ти, че ме мислиш и помниш за моята снимка днес, то е хидротубация, но целта е една и съща. Вчера пуснах СУЕ = 6, понеже след като ми свърши цикъла имам едно парене, като при лек цистит, реших да си пусна и урина, излезе, че имам инфекция - левкоцити, еритроцити, GGTP, GPT/ALAT/ALT - всички тези не са в норма, днес показах изследванията на лекарката ми и тя отложи хидротубацията, пусна ми микробиология и утре ще пусна стерилна урина. Преди цикъла имах и гъбички, изобщо съм.... ужас... Преди да си тръгна попитах дали не е добре да направя изследване за инсулинова резистентност, понеже не съм правила и отговорът беше, ама ти имаш, с ПКЯ си, имаш 8 антрални фоликула, аз не знаех, че съм с тази диагноза... За първи път се усъмних, когато тук във форума написах моя АМХ, че е 10,43 и Павла каза, че това може да говори за ПКЯ, за което благодаря. Попитах лекарката, ами в такъв случай какво да правя и тя вика, не съм ли ти изписвала добавки, казах - не и ми предписа сиофор и инофолик, като сиофора не е добавка, можело да ми става лошо от него и да започна два пъти по половин таблетка. Аз реших на своя глава утре да си направя изследването, защото не искам да пия лекарства, без да съм сигурна, че трябва. Да добавя, че слабея през последните години, приличам на мишка.  :lol:  Някой пил ли е тези лекарства, много странно ми ги изписаха чак сега при един мой въпрос, пациентка съм от близо 2 години на тази докторка.  :balk_132:

« Последна редакция: Март 23, 2018, 00:21:43 am от Kukapetal »
*
« Отговор #328 -: Март 23, 2018, 07:25:36 am »
Кукапетал, ти направо ме озадачи, как така имаш ПКЯ и не ти е казала докторката? И още повече, че не ти е дала лекарства, а си мисли, че е дала. Дано това е породено от претоварване, а не от немарливост към пациентите. Съжалявам, че са ти отменили хидробутацията, на мен поне като ми отмениха ЦС и много криво ми стана. Още повече, че ги отменят заради левкоцити и подобни и не знаеш какво да лекуваш. На мен CRP-то ми беше високо, изчакахме един месец и беше започнало да пада, но все още високо. Така и не разбрах къде съм имала/имам инфекция, защото нямах проблеми.
Аз вчера бях при докторът. Закъснението ще го пиша от времето:прогестеронът ми бил добър, няма задържан фоликул. Започват нови 28 дена шанс. Споменах, че ще се оглеждам за лекар, който да ми направи инсеминация и д-р Мели ми препоръча първо да пуснем една спермограма още на мъжа ми и тогава да го мислим. Каза, че ако няма подобрение при него от Ортамола, ще му предпише нещо по-сериозно. (Ортамола е предписан от уролога). Аз днес отивам да вадя последния мъдрец и поне зъболекарите да ми се махнат от графика.
Милиарда, видях те, че си онлайн. Дано си добре. Пожелавам ти процедурите да минат по възможно най-лекия начин при теб.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #329 -: Март 23, 2018, 08:40:10 am »
Здравейте момичета, дано днес е по-слънчев ден за нас!

Кукапетел
, какво стана на хидротубацията?И тая лекарка много несириозно ми изглежда отношението и.

Тери, може би е права д-р Мели, ако няма подобрение направо ИКСИ.

Аз се събудих с цистит  :? направо си взех АБ и го почвам.От де ми дойде това чудо не знам.

*
« Отговор #330 -: Март 23, 2018, 08:47:47 am »
При нас е по-снежен, Събудих се в 6 наспана, в стаята светло, все едно се събуждам по обед. А то навсякъде побеляло и като светнало.
Иначе д-р Мели не отписва инсеминацията, даже изобщо. Тя ни посъветва преди ИКСИ инсеминация, защото подвижността е 31%, морфологията 3.5% но за сметка на това има 200 млн еякулат. Та затова процентите са винаги много субективни и изиглеждат различно зле в зависимост от бройката. Просто тя ще опита да засили нещата и да се надяваме да не стигаме до ИКСИ-то. Мишо тряба да започне да чета малко из форума, че вчера пак за някакъв донор ми приказва. И разказвам на моя най-добър приятел (той е донор в клиниката, където ще правим инсеминация вероятно и отговаря на критериите: рус, светли очи и висок) и той казва: "Абе... 5000 лв ще вземете от фонда и пак моя материал ще ти дадат, на някоя жена ще й трябват тези пари. Обещавам ти, че това ще са най-хубавите 3 минути от живота ти" :D :D :D :D :D
Маги, лекувай го цистита, че чакаме от теб в скоро време хубави новини :)
*
« Отговор #331 -: Март 23, 2018, 08:51:59 am »
Тери, аз колко статии  пращах на моя мъж да чете.Нищичко не прочете.Чак като се наложи операцията седна, чете и отиде спокоен да го режат :) Та да не те отчайвам.Изпадат в такива настроения, но ние сме там да ги подкрепяме ;)

*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #332 -: Март 23, 2018, 08:53:26 am »
Кукапетъл, наистина е много несериозно отношението на докторката. Аз лично бих се ядосала, дано занапред да не ти прави подобни "изненади" .
Маги, може да си настинала- то цистита и от паднал имунитет се задейства.

Момичета, чакам да ми се обадят от фонда на мен всеки момент, стискайте ми палци да е днес!
 :cloud:
« Последна редакция: Март 23, 2018, 09:06:51 am от To4ica13 »
*
« Отговор #333 -: Март 23, 2018, 08:58:23 am »
Еми ще настине, то по плажовете в Малта март месец :D
Точицееееее, много ти пожелавам това да е късметлийското ти номерче. Дано, дано и да разхождаш големия корем скоро  :bighug: :bighug: :bighug:
Аз да си похваля съпруга, на 1 април имаме годишнина. Бях си поръчала чопър, но го получих вече. Каза, че това ми бил месеца за подаръци и ме чакали още няколко подаръка. Реших да не издребнявам с въпроса защо месеца за подаръци започва от края на месеца :D
*
« Отговор #334 -: Март 23, 2018, 09:06:07 am »
Точице, стискаме палци!

Тери, точно там си мисля че настинах.По време на конференцията бях с едни леки обувки и ми замръзнаха краката.После в кафе паузата се преобух ама файда.Кой да предполага, че ще е такъв студ в залата.Пък водата не съм я и пипнала.

« Отговор #335 -: Март 23, 2018, 10:50:49 am »
Ех Кукапетъл този твоя докторка... и пак стигам до извода, че ако не е този форум сме за никъде... ако не научаваме една от друга нещата и изследванията които да си пускаме нз до къде щяхме да я докараме.
Тери кога ще го пращаш твоя за С? Няма за кога да се мотате.
Точице айде дано да звънкат по-бързичко.
Маги и ти ли антибиотик... няма начин - по добре да се лекувате.
И моя мъж от днес официално на атибиотик... дано не преца лечението и се надявам след 2 месеца като пускаме контролната С да се е изчистил от тая гадост.. :(
Хубав и усмихнат снежен ден!
« Отговор #336 -: Март 23, 2018, 10:59:16 am »
Маги, отмениха ми хидротубацията, понеже съм с гъбички и инфекция, прилича на цистит, усещам парене.  :balk_153:

Много се ядосах на лекарката, аз я попитах за ПКЯ, защо не знам и отговорът бе, че не ми създават проблеми, нямам кисти или друго, но по-лошото е, че тя смята, че имам инсулинова резистентност  и ми изписа Сиофор, без да съм правила изследване, днес на своя глава отидох и пуснах (HOMA). Според вас да правя ли и обременяване с глюкоза. За забременяване съм чувала, че инс. резистентност пречи, така ли е?
Точица, успех! Дано се обадят днес!
*
« Отговор #337 -: Март 23, 2018, 11:09:10 am »
Пречи, пречи. Прави инсулинова резистентност. И аз мисля след седмица да я пусна.
Слънцемое, във вторник отива мъжа ми в неговата стаичка. А вие при мъжа ти какво намерихте, че не помня. Хормонален ли беше проблема за лошата С?
« Отговор #338 -: Март 23, 2018, 11:31:06 am »
Ами нищо не хамерихме. Хормони ОК, няма проблем с ЩЗ, няма варикоцеле, микробилогия супер, пусна изследвания за хламидии и гонорея и нз си какво още и там са ок нещата.
« Отговор #339 -: Март 23, 2018, 17:38:04 pm »
Здравейте Момичета не съм чела горните коментари ,тази седмица ми е страшна лудница 😩😩😩 и днес за капак ми дойде :( . Надявам се че сте добре ❤️
Искам да ви питам в България как се прави проследяване на О. че тук явно няма да стане скоро и съм бяснаааа . 3 месеца подред звъня  на първия ден от цикъла ми за да си запазя час за cycle monitoring и МИ КАЗВАТ ЧЕ НЯМАТ ВЕЧЕ СВОБОДНИ ЧАСОВЕ Тея са лудииииии ,а не може да си запазя от днес за другия месец между 2 и 5 ден от Ц . Трябвало пак да чакам като ми дойде и да им звънна ужааас то така може цяла година да си ме мотаят . А не знам тук в Лондон къде на частно да отида ,за това искам ако трябва ще се прибера до Бг ,но искам да знам колко пъти в месеца трябва да се ходи при доктора за да се проследи О. и да ми пуснат и хорноните пак да ги видят ? Ако може и да ми препоръчате някой в София ще ви бъда много благодарна . Направо си съсипах нервите с Тея идиоти тук ☹️😣😣😣😣😣