0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #300 -: Март 22, 2018, 10:51:17 am »
Оф момичета сърцето ще ми се пръсна,толкова ме е страх. Да минава вс по-бързо о да се приключва
« Отговор #301 -: Март 22, 2018, 11:44:35 am »
Ох, отворих да прочета какво ви случва и направо не вярвам, сълзите ми текнаха и не спират. Какъв е този месец, каква е тази карма, съдба или както там си го нарича всеки сам за себе си?! Много ми е мъчно, сърцето ще ми се пръсне... Аз бях толкова много обнадеждена този път... тайничко си се радвах отвътре, най-накрая се е получило, НО... снощи на работа изведнъж ми дойде, без обичайните болки-предвестници..едвам се прибрах сутринта.  И сега като чета какви неща се случват .. защо?!  Не е честно! Огромни дебили създават деца, а аз не мога... стресът ми бил виновен.. ега ти стресът - две години! Болката е ужасна 😣😣😣
*
« Отговор #302 -: Март 22, 2018, 11:52:47 am »
Милиарда и Джулия, много съжалявам, че така се развиха нещата, много ми е мъчно! Желая ви бързо възстановяване след манипулациите и много скоро отново да видите двете чертички! Прегръщам ви, милички!

Успех на всички в темата!

« Отговор #303 -: Март 22, 2018, 12:37:33 pm »
Здравейте, момичета!Аз отдавна не съм писала. При нас се случиха много неща, не всички приятни. Записахме час при доктор Владимиров ,Болница "София", и се започна едно ходене по мъките. При мен изследванията са добре, единствено ми откриха намален яйчников резерв. Аз съм на 27 г., но яйчниците ми са на 33 -35 г. жена. Това било генетично според доктора и просто било подсказка да побързаме със забременяването. От друга страна при мъжа ми нещата не са съвсем розови. Спермограмата показа ,че като брой и подвижност нещата са ОК, но по системата на Кругер, само 6% от сперматозоидите са читави. Докторът ни обясни, че все пак отклоненията не са критични, не е изключено да се случи спонтанна бременност. Необходими са още три теста, за да се види каква е общата картина при него. Моля ви , ако има някоя от вас с подобен мъжки фактор, нека обясни какво са предприели и какво се е случило? Благодаря ви от сърце!
« Отговор #304 -: Март 22, 2018, 12:54:26 pm »
Джули, Милиарда... Много съжалявам, момичета, за всичко, през което минавате! Бъдете силни, толкова ми е мъчно, но вярвам, че един ден ще бъдем мами всички тук.
« Отговор #305 -: Март 22, 2018, 13:25:55 pm »
Благодаря ви момичета,аз вече съм вкъщи. Според доктора всичко е минало както трябва и каза че втория път живот и здраве нетрябва да има проблем,тъй като всичко ми било здраво
« Отговор #306 -: Март 22, 2018, 13:42:36 pm »
Ще стана нещата пак Джулия почивай се и не се натоварввай!
Кукапетъл на теб днес минали ти ЦС? Имам спомен че за днес я плануваше? Какво е положението? Стискам палци да си я направила вече и всичко да е ок  :bighug:
Силвия всичко е много относително моя мъж е с олигоастенозооспермия и сме към края на втория месец лечение ( 5 вида хапчета + 1 седмично по една инжекция хориомон) след още 2 месеца трябва да пуснем контролна С. На Кукапетъл мъжа и беше с много лоша С, но след лечение вече е с нормоспермия... тъй че относителна работа. При теб е добре че количеството и  подвижността са ОК, а за подобряване на Крюгер  посетете уролог ( предполагам ще ви изпишат някакви  добавки като ортомол форте плюс).
Тери ти няма ли да идеш на лекар, да се разбере защо толкова ти закъснява, като няма бременност?
Пак ни подхвана лошата черна серия... но ние сме жени и сме силни и ще справиме. Кураж, сили и търпение момичета.
*
« Отговор #307 -: Март 22, 2018, 13:50:37 pm »
Джули, и аз така си мисля. Първо при вас стана бързо, тоест навярно няма проблеми при вас. А мисед не е рядко срещан. Така че, само да имаш сили и вяра, ще стане скоро пак. Казаха ли ти след колко време може да започвате пак с опити?

На мен си ми дойде днес. Най-накрая на 18 ден след овулация. Днес съм при докторът така или иначе. А направо за след 10на дена ще запиша час за консултация при него да му кажа за моите планове за инсеминация (за съжаление от тази година той вече не прави АРТ).
Относно инсулиновата резистентност: в лаборатория ли си ги правите. Четох, че приемате глюкоза: вие ли я носите, те ли ви я дават?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #308 -: Март 22, 2018, 14:00:18 pm »
Джули,поплачи си хубаво, и след няколко дни поеми дълбоко въздух,и с нови сили. Никоя от вас не трябва да се отказва. Нещата стават,когато трябва. :bighug:
« Отговор #309 -: Март 22, 2018, 14:25:10 pm »
Доктора каза да минат три менструации и може да правим опити пак
*
« Отговор #310 -: Март 22, 2018, 14:33:16 pm »
Тери, аз си я правих в лаборатория. Купих си глюкозата от аптеката.
Джули, радвам се че всичко е наред. Възстановявай се и с рогата напред  :D
Ох момичета, моята критическа е направо ужасна. Снощи ми поставиха втория Золадекс. Имам вълни за чудо и приказ и денем и нощем  :lol: Но се оплаках на доки и тя ми изписа добавка. Добре, че не съм си купила сама, защото в повечето имало хормони, а за мен било противопоказно.
*
« Отговор #311 -: Март 22, 2018, 14:47:17 pm »
Лейди, колко месеца ти останаха. Помня, че казваше, че ще си 6 месеца на терапия.
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #312 -: Март 22, 2018, 14:57:01 pm »
Глюкоза на прах ти трябва - 1 пакетче Тери за инсулиновата, аз скоро я правих, даже в Ню лайф- там ходих. На място ми я разтвориха и ми засичаха времето за вземането на кръв :)
*
« Отговор #313 -: Март 22, 2018, 15:11:28 pm »
Лейди, колко месеца ти останаха. Помня, че казваше, че ще си 6 месеца на терапия.
Принципно доки иска да бъда 4 месеца на лечение и босле да действаме за  :bori_015: Понеже ендометриозата е висока степен ми изписаха 6 Золадекса, но тя ще ме прегледа преди четвъртата и ако всичко е наред ги прекратяваме и ще правим бебче  :D
Моя м още се мотае и не е започнал с лечението. Много ме дразни. Мисля още днес да го притисна...
*
« Отговор #314 -: Март 22, 2018, 15:12:54 pm »
Момичета, много съжалявам  :balk_145:, така хубаво тръгна годината, а какво се случва, абсурдно е!

Не ми се мисли и аз след месец с какви новини ще ви пиша, направо треска ме е затресла тотално!

При мен уж нямаше диабет, всички издледвания ок, обаче онзи ден стана ясно, че за трета поредна бременност водите ми накрая са над норма, което е индикатора при мен за диабет, бях се обнадеждила, но... Имам си и други сериозни ядове тия дни, изобщо гаден месец!

И все пак, ако тая година не се случи щастието за всички ни, егати живота просто!

Много рядко ще пиша вече, защото тепърва ставам по-негативна и черногледа с всеки изминал ден и не искам допълнително да ви товаря.
Стискам палци на всички ви!!!

Милиарда, а на теб стискам палци силно, да се отстрани инзвънматочната, ако може без да се премахва тръбата дано!
« Последна редакция: Март 22, 2018, 15:16:03 pm от Vistal »
*
« Отговор #315 -: Март 22, 2018, 15:20:53 pm »
Вистааал  :bighug: :bighug: :bighug: Пиши ни, Вистал. Черногледа или не, тук сме да си казваме как се чувстваме, иначе трябва да се публикуват само положителни тестове (дай Боже). Обнадежди  се малко, щом се случва за 3та бременност означава, че и при първата е било така. А и ти сама каза, че никой не казва на 100%, че диабета е бил основния проблем предишния път. 3ти път за късмет. Ще видиш!
« Отговор #316 -: Март 22, 2018, 15:36:01 pm »
Vistal, тук сме за да си споделяме о да се подкрепяме.Милиарда дано всичко да мине добре и чакаме да пишеш как си. Момичета може ли сега да си запаля една цигара след манипулацията,че нещо мн нерви ми се събраха
*
« Отговор #317 -: Март 22, 2018, 15:46:54 pm »
Джули, запали си, насипи си и нещо. Прави каквото ти се прави. Съжалявам за случилото се.
Милиарда, кураж!

Късмет на всички. На края всичко ще бъде наред и рано ли късно ще си пишем по детските теми!
« Отговор #318 -: Март 22, 2018, 15:55:32 pm »
Сигурно вече ставам банална и досадна,но това е нещо ново за мен,даже през живота ми не съм лежала в болница,не са ми правили каквото и да било и несъм много наясно и затова искам да питам тези които са минали през това нормално ли е сега да имам болки в корема като при менструация
*
« Отговор #319 -: Март 22, 2018, 16:03:11 pm »
Съжалявам момичета!
Хайде всичко лошо от тук нататък да е зад гърбовете ни! Дай Боже!
Джули, запали си щом ти се пуши! Лягай и си почивай. Нормално е да имаш болки, дори мисля и че ще прокървиш доста!

Успех и късмет на всички!