0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #280 -: Март 21, 2018, 18:40:07 pm »
Стискам палци и на краката :crossfingers:
*
« Отговор #281 -: Март 21, 2018, 19:39:20 pm »
Момичета, бъдете силни!
Милиарда, съжалявам.  :bighug:
Джули, успех утре. Чакаме пак хубава новина от теб  :biglove:
*
« Отговор #282 -: Март 21, 2018, 20:23:45 pm »
Защо така трудно се случват нещата... Съжалявам, Милиарда. Много, много съжалявам.
Джулия, дано при теб нещата са наред. Дано има едно силно сърчице това малко ембрионче.
Аз вчера се раздрусах на танци, изведнъж усетих силна пронизвяща болка отляво и видях едваааа забележимо зацапване. Реших, че дойде цикъла. Но не би. Какви наивни неща ми минаха през главата: късна имплантация може би. Пуста му надежда. Пак отидох да си пусна кръвен тест за първи път през живота ми. Рефрешвах страницата през 5 Мин, докато чаках резултата. Толкова отрицателен, че няма накъде повече. Ако беше минусова стойност, щеше да е само по-отрицателен. Днес БТ е паднала, да ми идва и да започва новия месец, че нещо много надежди ми дойдоха за два дена.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #283 -: Март 21, 2018, 20:30:24 pm »
Момичета,бъдете силни,не се предавайте,но не живейте само с тази мисъл. Знам,че е трудно,но психиката може да е добър приятел,но и враг...
« Отговор #284 -: Март 21, 2018, 20:57:12 pm »
Момичета аз прокървих,утре доктора ме вика сутринта да погледне и сиг след това ще го махаме
*
« Отговор #285 -: Март 21, 2018, 21:02:43 pm »
Джулия много се радвам за хубавите новини ,дано утре да те успокоят напълно и да изкараш една лека и безпроблемна бременност.
teri_90 стискам палци април да е вашият месец.
Милиарда много съжалявам за случващото се с вас, не искам да помисля какво изпитваш в момента, но не губи надежда. Нали знаеш хубавите неща стават бавно.
Кате, колко хубаво си го казала психиката е много важна, но това чакане направо ме убива, всеки ден гледам и пресмятане дните до идването на Ц и се почва. Ще дойде ли или не?
Направо луда работа :lol:
*
« Отговор #286 -: Март 21, 2018, 21:08:18 pm »
Джулия, спокойно и аз прокървих в началото и то със съсиреци, а нали ти казах. Просто моят лекар тогава ми изписа една торба с лекарства и каза на легло, без преумора.
« Отговор #287 -: Март 21, 2018, 21:11:20 pm »
Ох,Джулия,съжалявам :( .
Незнам какво да ти кажа.
Shava,знам какво е. Броиш,смяташ,вглеждаш се....когатп трябва и както трябва да стане,ще стане.
Джули,лягай и не ставай до утре и стискай карака,както се казва.
« Последна редакция: Март 21, 2018, 21:15:21 pm от КатяДЖ »
*
« Отговор #288 -: Март 21, 2018, 21:17:31 pm »
Момичета направо ми се къса сърцето през какво минавате ;( Не знам дори какво да кажа. Милиарда, винаги си така мила във форума, много мине криво какво ти се случва :(
Господи, опази ембриончето на Джулия
« Отговор #289 -: Март 21, 2018, 21:33:53 pm »
Ох Тери направо ме разплака. Толкова ми е тежко,че нз какво се случва и какво да очаквам. Кървенето почти спря,но ще видим утре какво ще стане. Толкова бях щастлива,даже вече гледах легалца,колички и всякакви бебешки неща и си представях как и аз ще взимам такива неща за бебче и сега съм просто съсипана
« Последна редакция: Март 21, 2018, 21:35:29 pm от djuliq922 »
« Отговор #290 -: Март 21, 2018, 21:38:23 pm »
Джули,моля те да се успокоиш. Нищо не е свършено,докато не чуеш думите на лекаря. Тогава вече ще имаш право и да викаш. Сега пази бебенце. Още е в теб.
« Отговор #291 -: Март 21, 2018, 22:36:05 pm »
Джули не губи надежда, все още я има, защото една малка точица е точно там в теб където и е мястото. Горе главата момиче. Всичко ще бъде наред, всички сме с теб.
Милиарда съжалявам много, че се е получило така. Не се отчайвай.
Пращам ви прегръдки :bighug: :bighug:
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #292 -: Март 22, 2018, 07:36:39 am »
Милиарда, много ми е тъжно, че така се е случило с теб :( 
Джулия, всички ти стискаме силно палци и се надяваме да се оправят нещата.
Не губете надежда момичета, искайте, вярвайте !!! Ще се случат и хубави неща ...
 :bighug:

*
« Отговор #293 -: Март 22, 2018, 08:21:08 am »
Значи от месеца ли е от времето ли какво, ама тоя месец да си ходи и да идва друг по-хубав!Не съм съгласна с тия неща аз, толкова загуби, надежди, мъки!Ей значи!

« Отговор #294 -: Март 22, 2018, 09:47:56 am »
Момичета сака се е деформирал,направиха ми изследвания и в 11 часа ще го махаме с вакум
« Отговор #295 -: Март 22, 2018, 09:48:58 am »
Ех момичета и аз нз какво да кажа... стискайте зъби  и смело напред.
Милиарда съжалявам...
Джули бъди силна мила... няма да се предаваш и да се отчавайш... приеми че не е било писано... станало и пак ще стане. Съжалявам
Тъжно ми е... и времето тъжи с вас..Но Маги е много права да идва вече другия месец...
*
« Отговор #296 -: Март 22, 2018, 10:00:38 am »
Джулия, искренно съжалявам, че се случиха нещата при теб така. Стискам палци всичко да мине както трябва и скоро пак да ни се похвалиш с  :bfp:.
*
« Отговор #297 -: Март 22, 2018, 10:11:06 am »
Съжалявам, момичета.  :bighug:
За съжаление се оказва, че много жени преминават през мисед. Случи се на момичета около мен. Мъка е и няма как да е друго :( Лекарите има казват, че е често срещано явление за съжаление. Вече всяка една от тях има хубаво детенце, затова е важно да не ви обзема страх отново да опитате. Бъдете силни момичета, вярвам че и Хриси, и Ели, и Милиарда, и Джули ще са мами на бебенца скоро.
« Отговор #298 -: Март 22, 2018, 10:17:31 am »
Добро утро момичета ,не се отчайвайте явно този месец не е бил нашия и аз усещам ,че всеки момент ще цъфна от 4 дни си меря БТ два дни беше 37/37.1 и последните два дни падна на 36.94 и ми стана много тъпо .
Ще пусна една снимка дано ви развеселя малко . Ние имаме две котки и снощи един приятел остави кучето им да го гледаме за 4 дни (сега си имам 3 бебета в нас 😂) само вижте реакцията на котките . Умрях от смях 😂 .
Хубав ден и ви стискам палци на всичко дано съм успяла да ви накарам да се усмихнете поне за малко със снимката 😘❤️😘❤️😘❤️
« Отговор #299 -: Март 22, 2018, 10:47:56 am »
Момичета, много съжалявам.