На кое казвате СУЕ момичета? За пълна кръвна картина и CPR ли става въпрос? Ако да, правят се в деня преди ЦС или на самия ден. Аз препоръчвам в деня преди, за да се видят резултатите и ако са кофти да знаеш, че няма да има ЦС. Да не стане като при мен първия път: сложиха ми абокад и резултатите на CPR кофти и ме върнаха да си ходя. Много кофти ми стана, защото в самия ден не бях пила, яла, навила съм се за дългоочакваната ЦС, абокад и накрая си ме пратиха да си ходя.
Микробиология има момичета, които не са правили. Аз съм с ХСГ, но правих. Зависи от изискванията на самия лекар, който прави процедурата.
Слънцемое, много хубаво, че сте разпалили страстта. Все така да сте.
Кукапетал, извинявай, че те бях объркала с полипа. Стоя и се чудя кое момиче беше с полип преди няколко месеца. Която и да е била, дано не пише, заради бременност.
Танче, и аз имах задържан фоликул. Ама явно такива единични случаи са нормални. При мен не се смали и превантивно докторът ми даде противозачатъчни. Надявам се твоя с цикъла да изчезне, защото при задържан фоликул може да не ти приложат стимулация. Защото тя може да стимулира и този фоликул, пък те пустите стават на кисти като пораснат. Нооооо съм сигурна, че при теб ще си регресира с цикъла. Викат ли те пак да ходиш да го видят как се движи - намалява ли? Мен ме викаха няколко пъти преди цикъл.