0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

:))
« -: Февруари 20, 2018, 17:05:54 pm »
Здравейте,искам да попитам и аз нещо.
Възможно ли е забременяване при наличието на 6 см киста.Ходих на лекар и той ми каза,че трябва да се направи операция,ако искам да спася яйчника , и че също така това е причината да не мога да забременея. Този месец ми дойде без нито един от характерните симптоми за цикъл и ми продължи точно 3 дни. След,което започнаха да се появяват симптомите като за преди цикъл.Гърдите ме болят от към мишницата,усещам едно придърпване на десния яйчник, имам огромен апетит,ходя доста,често до тоалетна имам болки в гърба и кръста,болят ме краката. гади ми се от почти всичко дори да съм го яла до преди минути.Отдавам тези изменения и на това,че може би се получава заради кистата. Но исках да попитам и вас все пак. Благодаря ви :))))
*
Re: :))
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2018, 17:14:02 pm »
Здравей, Деси!

Слушай лекаря си, ако имаш съмнения отиди и за второ мнение. Пожелавам ти всичко да мине по оптимален начин и скоро да си бременна. Добре си дошла и в темата за момичета, които опитват да забременеят: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=52351.0
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2018, 17:19:29 pm »
Аз ходих и на второ мнение разбира се,че и трето дори. Изписаха му Дуфастон пих го и след това минах на билки. От тогава не съм ходила на преглед но ще трябва да ида. Просто някак си вече не очаквам да има някаква промяна и не искам само да се разстройвам от лекари :)
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2018, 17:21:31 pm »
Медицината е виждала много неща,дали си бременна може да покаже един тест за бременност,най-добре кръвен.Относно кистата,не се наемам да коментирам дали тя е пречка и колко е възможно или невъзможно да забременееш,знам само че трябва да и обърнеш внимание и е добре да вземеш 2ро мнение.Относно симптомите както може да е бременност,така и настинка,ПМС
*
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2018, 17:32:58 pm »
Деси, тримата лекари една и също ли ти казаха?
Не се разстройвай, а и лекарите и те се разстройват :) Намери си някого, на когото вярваш и му се довери. Виж дали няма резултат от лечението, което ти е било изписано. За билките- аз вяра им нямам и си мисля, че могат повече да объркат нещата, отколкото да помогнат.
Какъв вид е кистата? Има много видове.
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2018, 18:10:19 pm »
 функционална/ фоликуларен.
Получила се от не правилно лечение на поликистозен яйчник така ми казаха лекарите.
Предния месец ми дойде 3 пъти и трите пъти си ме държеше по 5-6 дни. Видях се в ужас.
Истината е,че много искам дете и все търся някакво реше на проблема без оперативно защото вече ми е писнало от операции. Странно ми е сега за първи път ми се случва да ми се появяват ПМС  симптоми след като ми е свършил цикала. А преди да ми дойде нищо,което да ми подскаже,че ще ми дойде !!!! Странна работа е това човешкия организъм :/
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #6 -: Февруари 20, 2018, 19:49:03 pm »
Деси, отивай на преглед, не искам да те плаша, но аз загубих преди 10 години яйчника си и тръбата от такава киста.