0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Киста на жълтото тяло
« Отговор #20 -: Юли 12, 2006, 16:22:58 pm »
Нищо ново не прочетох.Ще ви помоля като не можете да дадете отговор да не пишете глупости.Само се подмазвате една на друга и се самозабравяте в съветите си-все пак не сте лекари,нали?! Малоумни ли сте-казвам ви това ми каза гинеколожката-няма значение аз какво съм разбрала и колко съм информирана.НАмерете си друго хоби като бродиране и плетки...не да ми говорите тъпотии във форумите
ОFF:Нека никой не го приема лично. Забелязвам, че повечето от младите хора искат да получат всичко готово, сдъвкано и пресято. Включително и информацията. Предполагам, че причината е прекрасното ни родно образование.
Към Златина: какво разбра от последния постинг на Мели, което не беше написано в статиите, за които ти пуснах линкове?
Или, които не е написано в учебниците по биология за 8 клас?
МОже би съм малоумна, но поне знам къде ми се намират яйчниците.
И не ми е хоби да ограмотявам невъзпитани момичета, съжалявам, че се опитах да ти помогна.
« Отговор #21 -: Юли 12, 2006, 16:24:01 pm »
Мисля, че е ясно кой е писал последния постинг като QQQ. Мисля, че трябва да се заклюти темата и този да си остане все така Прост!
Аз го казах малко по-рано. Беше ясно как ще се развие темата. :x
« Отговор #22 -: Юли 12, 2006, 16:26:17 pm »
Мисля, че е ясно кой е писал последния постинг като QQQ. Мисля, че трябва да се заклюти темата и този да си остане все така Прост!
Аз го казах малко по-рано. Беше ясно как ще се развие темата. :x
Всичко е много жалко Аля. Не разбирам хората, които са стигнали до този форум за да намерят отговор на въпросите, а не търпят поучаване.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #23 -: Юли 12, 2006, 16:27:26 pm »
Вероятно не искат да намерят отговори на въпросите си, а само да провокират. Което пък е още по-жалко.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #24 -: Юли 12, 2006, 16:32:51 pm »
Вероятно не искат да намерят отговори на въпросите си, а само да провокират. Което пък е още по-жалко.
Наистина не разбирам, какво удовлетворение може да изпитва човек от това.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #25 -: Юли 12, 2006, 21:36:54 pm »
Наистина не разбирам, какво удовлетворение може да изпитва човек от това.

И аз неразбирам!!!!!!!Неразбирам също и защо хората почват да нападат,нагрубяват.....................при условие че ти се опитваш да му помогнеш!!!!!!!Наистина има много странни същества!!! :D
« Отговор #26 -: Юли 12, 2006, 21:45:57 pm »
За съжаление Аля е права, младото поколение е изключително мързеливо , неинициативно и с куп дефицити във възпитанието. Перспективите са лоши, това ще е занапред, изключителен песимист съм в това отношение.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika