0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте. Преди 6 месеца имах една несполучлива бременност. От тогава този месец за първи път правим полов акт без да се пазим. По изчисления съм била в О. Знам, че е много рано и може да си внушавам, но.. По и след време на О, от време на време ме боли ниско долу. Една сутрин си станах с гаденето и си повърнах. Тук ми идва и надеждата, миналият път това се случи по - точно същият начин. Забелязвам и че ми се поспива доста и имам едно повдигане. Това може и да е от внушение. Гледам да не се вманиачавам, но кога най-рано мога да направя тест, които да отчете? Според вас може ли да има нещо или просто съм се сбъркала? Извинявам се, ако има вече такава тема! Благодаря ви предварително за отделеното време :)
Кръвен тест най-рано 10ти а дни след ДОКАЗАНА ОВУЛАЦИЯ, пиклив тест най-рано след 14дни.
Благодаря :)
Кога трябваше да ти е овулацията, аз два дни след овулацията си имах симптоми но допоследно мислех че е ПМС, иначе кръвен тест на поне 10 ден след ОВ
На 4/5 февр ми е била О. Седмица след това наистина не ми е добре, не се навивам за нищо. Горе-долу съдя по предният път, когато забременях. Ще гледам да изтърпя до МЦ и чак тогава да правя тест.
без да давам някакви надежди ако се питаш дали може толкова рано да усещащ симптоми-да напълно възможно е, при мен бяха др симптомите но се появиха в доста ранен етап,така че няма невъзможни неща. Или пусни кръвен,или изчакай до датата на която трябва да ти е менструацията и не се вглеждай толкова аз в началните месеци когато започнахме опитите все си търсех някакви симптоми. Всичко е Божа работа. Най-важното е да си спокойна
Ще си изчакам да ми дойде, ако дойде. Все пак това трябва да е другата седмица :) Благодаря много
fireflower какво стана с теб,дойде ли ти в крайна сметка
Не, нямам още М. Сутринта правех шуър, ама не видях нищо. Чакам си да дойде 😀 Идва ми сутрин винаги, няма да е днес. Надявам се утре. Имам си всички ПМС симптоми, което е малко нетипично за мен ама след кюртажа всичко се промени. Странното е, че имам гадене и два пъти ми се случи да повърна. Сигурно е от времето, не знам. Нямам голяма надежда вече, че евентуааално може да не ми е отчело. 😀 Извинявай за дългият пост и много благодаря, че се сети за мен! Хубав и усмихнат ден!
а кога ти беше датата за М, колкото за ПМС това не значи нищо аз също си ги имах но накрая не ми дойде
Re: Ранни признаци на Б и кога може да се установи най-рано
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2018, 14:29:56 pm »
Между 28-30 дена. Не е много точен, но това е интерваша. Беше ми на 23, днес вече трябваше да е цъфнал. Нямам закъснение, за сега.
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2018, 14:31:53 pm »
Дано да не ти дойде и да видиш двете чертички  :) и чакаме да пишеш
« Отговор #12 -: Февруари 23, 2018, 14:34:01 pm »
Задължително ще пиша! Надявам се е и с хубава новина 😀
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2018, 15:17:31 pm »
Стискам палци  :)
« Отговор #14 -: Февруари 23, 2018, 16:40:14 pm »
Аз изпаднах малко в шок! Моят се върна с тест ама обикновена лентичка. Правя го и веднага ми излиза http://prikachi.com/images.php?images/827/9271827u.jpg . До сега не съм правила такива, бил с 10 чувствителност. До преди малко ако бях в очакване на цикъл, сега не знам. Какво мислиш? Утре пак или кръвен?
*
« Отговор #15 -: Февруари 23, 2018, 16:42:51 pm »
Кръвен, поне по категоричен начин ще покаже.
« Отговор #16 -: Февруари 23, 2018, 16:45:36 pm »
Аз виждам втората чертичкаа  :bfp: дано да не ти дойде в близките 9 месеца  :bighug:
« Отговор #17 -: Февруари 23, 2018, 16:46:42 pm »
Май, май. Поне и да съм сигурна. Да не се чудя има ли или няма. Утре обаче съм на работа от рано. В неделя ако има лборатория, която да работи 😀
« Отговор #18 -: Февруари 23, 2018, 16:48:37 pm »
Вижда се, ама не знам дали не е фалшива. Сутришния шуър беше - . А сега +. Въпреки, че не е контролна, защото я виждам и нея. Малко по в ляво от тази, която се вижда на снимка.
« Отговор #19 -: Февруари 23, 2018, 16:51:15 pm »
Има бледа чертичка ако питаш мен напражи кръвен най-добре