Ехо, банда
Започвам да ви чета лека по-лека, че отдавна не съм ви следила....
Бебешок, специално за вас ще потърся публикации, че гледам, че за рехабилитации говориш. Честито ви ясла! Много хубаво, че се харесва
Много мъжки момичета имаме в групата
))
Маги, страхотно е това с художествената гимнастика. Дани все още не го влекат физическите активности.
Относно подаръците, стигнахме онази фаза, в която ще ограничим пазаруването.
Няма вече нужда, както преди, от честа смяна на играчките, защото ги израства бързо...
Големият подарък от Дядо Коледа е лифт на Playmobil (искаше лифт и влак, но му казах, че Дядо Коледа носи само по един подарък). От нас няма. От бабите взех малки кученца Paw Patrol и няколко книжки от две нови предици - Боско и доктор Томсън.
Много се увлече напоследък по Петсън и Финдъс, но всичко вече изчетохме, и по Градът на скейтбордовете.
Той не гледа детски реклами, защото нямаме кабелна. Наскоро обаче поиска да си купим нов телевизор, защото се усети, че у бабите му и по хотелите има канали с детски, а на нашия телевизор няма
Много се запали напоследък по лабиринти. Разпечатваме му от Интернет. И други подобни логически игри. Записахме го на Забавна математика да ходи по веднъж седмично и много му харесва.
Започна да яде повече и по-разнообразна храна (ураааааа).
Още не обича дрехи с копчета и ципове и имаме големи драми
Бори се с новото зимно яке 3 дни. Първо го блъскаше на земята. После го обличаше с уговорката да не го закопчаваме. И това само защото над ципа има прихлупване с 3 тик так копчета, за които имахме така или иначе уговорка, че няма да ги закопчаваме.
Сутрин обличането е по 30 мин. "Дани облечи се. Дани облечи се. Дани измий си зъбите." И така по 100 пъти докато не се изнервя, защото закъсняваме. Казвам му, че закъснявам за работа (не е така в действителност) и ме глобяват парички и няма дори за млекца (обича Данонино). Само казва: "Аз ще му се скарам!", т.е. на моя шеф и това е. Ефект няма
Сложихме ново обзавеждане в детската стая - легло с покрив като къщичка, и етажерки като къщички. Голямо вълнение беше. А аз съм най-доволно колко много багаж събират чекмеджетата
)))
Много играчки раздадох и разпродадох в благотворителни базари и ги понамалихме.
Дървените релси и влакове си му остават фаворит! Увлича се вече по семейни игри. Имаме гигантско Не се сърди човече.
Вече е в по-голямата група в градината и имаше проблем с дисциплината...
Повече отговорности, по-малко сън и по-малко игра за сметка на други занимания. Но и този бунт отмина.
Май всичко ви разказах, освен за борбата с кашлицата, но имаме затишие и ще си мълча
Целувки от нас