Блу, четох на децата първата част на "Училището за добро и зло":
http://ciela.bg/books/book/uchilishteto-za-dobro-i-zlo/2749. На мен и на баткото много ни хареса, малката много не го вдяна
Сега се каня и втората част да купя, че и трета излязла май вече на български. Като приказно фентъзи бих го определила.
Иначе и аз не съм фен на фантасмагории. По едно време много беше нашумял "Дневникът на галактическия стопаджия" - пробвах се и до някъде устисках, щото беше мъчение за мен направо.
Хоуп, от сега ме изнервят тези задължителни частни уроци. Не съм ходила на един урок - само на разни ЗИП и СИП-ове. И, поне така си мисля, успях да се образовам добре
Сега не мога да разбера, училищната подготовка ли е слаба, целелнасочено ли не преподават достатъчно, че да си имат "клиенти на частно" учителите, системата ли не е нещо объркана? А повечето учители са си старите, които и на нас са преподавали - т.е. техните способности сме ги видели и са се доказали. Успех с китарата
И Божидар сега ще завършва първи курс по китара - по свое желание и много му се радваме. Има моменти, в които го примързява - нормално си е, но дано постигнат успехи китаристите ни!