По някое време се осъзнават обикновено. И ние минахме през такъв период. После пък плака, че най-добрата ѝ приятелка, предпочела, да играе с 4 годишния си братовчед, а не с нея. Ей, мазоли ми излязоха от обясняване. Но я забелязвам, как дава втори шанс на някое дете и после тотално го отрязва. За сега поне.
Бебешок, радвам се за развитието на нещата при вас.
Аз само дето не ревах от страх тая сутрин. От известно време Ники споделя, че като закрие дясното око, с лявото не вижда добре. Лани я водих на профилактичен, нищо ѝ нямаше. Понеже все не успявам да се свържа с един тукашен доктор, заведох я в поликлиниката, също е добър. Първо ме нахока, че съм се забавила, защото постави диагноза иридоциоклт (неустановен). Да съм отивала днес в Окръжна, да ни приемали и да оперираме. И това пред Ники. И тя се уплаши, и аз. Даже нямах време, да помисля и проуча кое, какво. Днес се оказа, че не се влошава, както той се опасяваше - гледаха я поне 3 ма доктори - никой не бърза за операция, даже няма да ни приемат (то и за какво да висим там уикенда). Праща ни на консултация при д.р Маринова в София, работела на бул. Христо Ботев. Ще вървим сега при нея, тя да назначи изследвания и евентуално лечение. Доктора ѝ предписа капки само за сега. Аз пък си набелязах още 1 - 2 клиники тук, то така или иначе месеца ей сега ще свърши - отивам за ново направление и пробваме пак.
Но установих, че трудно я лъжа за някои неща. Аз се опитвам, да я успокоявам, а ме е страх, та чак ми се подкосяват краката. И тя ме усети - искала тати, да ѝ казва „няма страшно“, защото на него по му вярвала.