Привет отново.
Благодаря за хубавите пожелания
Добре сме. Нора расте шумно и бурно, като ураган ...и вечната опозиция. Всеки ден на градина живее за събота, когато е на "голямото плуване" и за неделя, когато е на английска забавачка. Няма такъв мерак просто. Поукроти се малко, вече започна да успява да се разбира с децата в градината, но английския все още доминира. Сега има две украинчета в групата и госпожата каза, че веднага се е прилепила към тях, аз се чудя какво ми миечи в къщи. После питах -
говорели някакъв хибриден. Ну погоди стана любим и таблета избираемо руски клипчета.
Вирусите за сега .. пу, пу няма. Тук там се появява задната хрема в комплект с нощната кашлица. Някоя близалка, спрей и повечко витаминС. Днес и утре ще си се гледат с баща си в къщи, той изяви желание. Не знам до довечера дали няма да съжалява хаха
. Макар, че по мое мнение точно в момента е най-безопасно в детската. Като има грипна ваканция, остават по десетина деца. В да не би сега като с нож да отрежат вирусите и от понеделник край. Но каквото такова, мисля психозата е малко в повече, вече избягвам така наречените "новини".
И така.
П.С. Подарихме на Нора кинетичен пясък. Мнооооого, до сега не е проявявала такъв интерес. Това споменавам като идея.