Как сте банда?Как минава лятото при вас?
Ние усилено действаме с ремонта,доста сме напреднали.Бяхме на моренце с малката и майка ми.Отрази и се много добре,чак неочаквано добре за мен,все едно нямах дете.
Тази седмица влезнах в някаква драма,която имам чувството,че няма край.
Първо бяхме на ортопед профилактично,защото роднините започнаха да ми внушават,че има проблем с едното краче-извива го на вътре.Няма и нищо както предполагах.
След Варицелата педи иска да отложим ваксините с 6м.,което ме наведе на мисълта,че от яслата могат да направят проблем,както се и случи.Опитаха се да ме изнудят да и ги поставя,дори ако трябва да си сменя педиатъра,ако ли не да търся имунолога на РЗИ,който да ми постави печат в/у бележката на педи.От там започнах да звъня по различните институции(РЗИ,Дирекция Образование и Здравеопазване,ИАМО),за да разбера кой какви права има.Консултирах се с 3ма педиатъра и един имунолог,всичките бяха на мнение,че се отлага най-много 3м,не и 6.Педи склони да постави ваксини,ако имам някаква бележка от имунолог.Той на своя страна искаше да се застрахова с имунологични изследвания.Така вчера отидохме да ги пуснем,а малката сутринта се събуди с лек обрив,който приличаше на претопляне,имуноложката сметна за същото.Пуснахме ги,даже се включихме в някаква програма от взетата кръв ще изследват дали е образувала антитела от БЦЖ и поливаксината. Лошото е ,че днес обрива е ужасен,което ни заведе до дерматолог.Алергия от нещо,което е докосвала,не би трябвало да се отрази в изследването според нея.Остава ми да се моля да е така,но ще се пръсна от притеснение до понеделник,когато ще излезнат резултатите.
Това е от нас за сега.Прегръдки