Здравейте, момичета! Много ви благодаря за хубавите пожелания към моите малчовци (вече не толкова малки
)! Закъснях с благодарностите, защото те се разболяха и, когато сме заедно у дома, нямам време за компютър. Е, вече са добре и днес са на градина. По повод на тържеството за 8-ми март на нас ни раздадоха стихчета - да си ги учим вкъщи и после ще има някаква програма, но дали ще е за 8-ми март, за първа пролет или... Досега само аз ги подсещам да рецитират, не са казали в градината да правят нещо. Ще е весело, предполагам.
И аз съм на вълна "детска стая". Но тази е една бааавна вълна, постепенно се носи
. Едва сега ще ги местим на стандартни легла, все още си спят в кошарите, без решетка и с преградка от ИКЕА. bebeshok0326, детската стая винаги си личи, че е детска, дори и да няма специално обзавеждане. Като сложиш стикери, етажерка с играчки, детски килим и пердета (макар че и това не е задължително), боядисаш в свежи цветове стените и се получава. Аз бих сложила пеперуди, нищо че събират прах. Могат да се сменят. Мой любим аксесоар е метърът за измерване на височината на детето и мисля да им сложа такъв, макар че доста се забавихме с детската стая.
Нашата палатка е от Лидл. Една от успешните ми покупки
.
bebeshok0326, всяко зло - за добро! Ще се справиш!