Здравейте момичета,
Стоека, не им обръщай внимание на тия и ги пресечи в зародиш. Аз като малка също се обличах само в синьо/и сега е така, просто любим цвят/, играех си с колички, с момчета си играех, играех футбол докато не ми изкараха въздуха с топка,имах пистолет с капси, влакчета, карах колело с момчетата, биех се с момчетата/докато в първи клас един съученик не ми показа, че не съм момче/, не веднъж като по-голяма казвах на майка ми, че искам да съм момче та даже и в пубертета. Харесвам и сега оръжия, исках да съм военна, общо взето всичко мъжко та и сега. Просто си усещам характера по-силен, но това не ми пречи да харесвам мъже. Ето сега имам син, обличам го в синьо/ако имах момиче, щях в синьо да я обличам. Не харесвам розаво. Една приятелка, чака момиченце а има дрешки от сина и и каза, че ще я облича в неговите, които са сини./, харесвам воени и вече му потърсих дрешки с камуфлаж в нета. Имах един приятел момче, който защото общуваше с мен поиска да му купят кукла барби и техните му взеха, слагаше си балсама за устни на майка си а сега е 2 метров як мъжага, който си играе с куклички но живи! Ако едно време ги имаше тези глупости с джендъри, щяха да ми пълнят главата с глупости, само защото съм била мъжкарана. Гледай си детето и не им обръщай внимание, децата си имат периоди.
По този повод да се оплача от свекърва ми. Казала на мъжа ми, че синът ни бил мн красив като момиче а момчетата били грозни по принцип! А др и внук, който е 10м по-голям от нашия бил грозен. Било странно. Еми техните мъже в родът им като са грозни, в моя род са красиви. Страшна простотия. И даже умалителното на името с което го нарича е в женски вариянт. Направо не знам какво ще я направя. Та свекърва ми е като тези от детската градина на Стоека, търсят под вола теле! Казах на мъжа ми той да се заеме с този въпрос, да не се заема аз, че пак ще съм лошата.