Леле, голяма активност днес
Ако се пътува с градски транспорт, не е оферта яслата/градината да не е до вкъщи.
Но ако е с кола (или на пеш разстояние) си е по-добре.
Ние с мъжа ми се стиковахме добре с воденето и вземането от градина. Сутрин го води той, а вечер го вземам аз. Съответно аз ходя рано на работа (така че да мога да свърша по навреме, ако трябва и в 6.30 съм ходила, но най-често към 7.30) и си тръгвам в 17 ч., а мъжът ми обратно. С идеята Дани да не стои по 11 часа в градината, а само по 9 примерно (от 8.30 до 17.30).
Разбира се, трябва работодателят да съдейства в случая... Иначе работното време в София масово е до 18 ч. и в най-добрия случай, ще го вземаме в 18.30.
Има редица усложнения, разбира се - мъжът ми често ходи в командировки, на мен често ми се налага да оставам до късно, но някак си решаваме казуса. Дори лелята и калекото сме ангажирали десетки пъти да съдействат с воденето/вземането.
Вече предусещам драмата с училището
Бебешок, мерси за идеята за този Джим.
Вие ще ми се смеете, но аз миналия месец вече резервирах клуб за РД на Дани, поради простата причина, че там където искам да е партито се резервира 3 месеца по-рано. Клубът се казва Trinity Kids. Малко е по-различен от всички останали.
Това ще му е първото празнуване на Дани с деца (ако е здрав, не ни сече черна котка път и т.н.
). Вече съвсем осъзнато търси приятели.