Здравейте и от нас.
Бонбони много съжалявам за преживяванията.На мен това още ми е далечно,но до колкото знам ваденето на сливица е често срещано.Стискам палци всичко да мине по най-безболезния и бърз начин.
Малката покрай Великден вдигна температура за първи път,това не ме притесни толкова,колкото диарията която имаше.В първия работен ден я закарах на доктор,Казаха че е от зъбите.Беше много жална цяла седмица.В края на седмицата обаче и аз бях с диария и предполагам,че е хванала вирус.Аз го изкарам много по-тежко.За първи път хващам такова нещо.Винаги съм се шегуваше да ме хване,за да сваля някой килограм....е такива мисли никога повече.Има си 6 зъбчета вече.Опитва се в момента да прави някакъв режим и е доста кисела.Остана само един следобеден сън,който ако продължи 2 часа вдигам банкет.Принципно обядва точно в 12,но последната седмица толкова много и се спи и е гладна,че я мързи да дъвчи,заспива на столчето и вкрайна сметка изпада в истеричен рев и я дохранвам с мляко,за да се успокои и заспи.Изместих обяда към 11.30 и така драмата е по-малка,но същото нещо се разиграва вечерта,само че тогава освен храненето е и банята.Така се върти и тръшка,че ще я изпусна някои ден.Принципно си ляга в 20ч,аз се опитвах да го избутам към 20.30,но явно няма да стане.Довечера ще я пробвам в 19.30 да започнем цялата процедура.Не мога да я приспят втори път или да я накарам да спи по-дълго,а идва лято и с този режим лятото явно няма да излизаме следобед.Някой ако има идея какво мога да направя съм насреща.