0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #940 -: Март 06, 2018, 09:09:33 am »
Че има голяма мъка има, но не съм съгласна че е едно и също да не иде и да иде. Както са те посъветвали момичета. Иди до някоя църква, запали си свещичка и се прости с баба ти. Много са емоциите на едно погребение... решението е твое
*
« Отговор #941 -: Март 06, 2018, 09:36:14 am »
Джулия, съжалявам!Аз бих направила това което те посъветва Слънцето, отиди до църква и запали свещ, за бог да я прости.Аз се простих с дядо, малката беше на 7 месеца и мен не ме пускаха никъде.Тогава така направих.

За упражненията аз лично бих те посъветвала до 12-та седмица да почиваш.Съвсем сериозно.Нека се закрепи добре човечето, да се загнезди и тогава започни с леки упражнения или йога за бременни.Да мине критичните седмици.И аз ходя на танци-народни и като правих процедура бях спряла за месец-месец и малко. Ако беше положителен теста щях да лежа в къщи и да се усмихвам!
« Последна редакция: Март 06, 2018, 10:39:09 am от magi_st »

« Отговор #942 -: Март 06, 2018, 09:44:44 am »
Задължително, до 12 седмица ще пазя поведение. Аз се съмнявам въобще да ли ще ми разреши,защото преди повече от 10 години ми правиха конизация. Вчера даже и секса ми го забрани. 8O :lol:
« Отговор #943 -: Март 06, 2018, 10:38:05 am »
Джулия поднасям ти и моите съболезнования, да почива в мир баба ти.
Момичета вчера си ми дойде като по часовник и се бяхме разбрали с лекаря да се обадя и да си запазя час за 2 или 3 ден за започване на следене-фоликуметрия. Аз хубаво се обадих и си запазих час, но този месец се оказа че няма кой да ме замести на работа и не мога да излизам в работно време. Та въпроса ми е към тези които ходят на фоликуметрия от 2-3 ден ли почвахте следенето или не е чак толкова фатално малко по-късно да отида? Аз ще се обадя и ще се консултирам и с лекаря, но ми е интересно другите лекари как процедират.
*
« Отговор #944 -: Март 06, 2018, 10:39:25 am »
Кате, извинявай, объркала съм имената  :oops:

« Отговор #945 -: Март 06, 2018, 10:41:57 am »
Аз започнах да ходя на фоликуметрия от 10 ден, като се има предвит че цикъла ми е м/у 30/36 дена. На 15 имах овулация. Дано съм помогнала.
*
« Отговор #946 -: Март 06, 2018, 10:50:56 am »
На 2-3 ден от цикъла се гледат антрални фоликули, може да се види, ако има задържани фоликули примерно. Доминантен фоликул се вижда по-късно през цикъла. Така че аз миналия месец тръгнах по-късно на фоликулометрия, не беше проблем.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #947 -: Март 06, 2018, 11:00:33 am »
Кате, извинявай, объркала съм имената  :oops:
:bighug:
Няма проблеми
« Отговор #948 -: Март 06, 2018, 11:32:31 am »
Благодаря момичета, още малко и ще минаваме в тема 13.Да се подготви някоя бременелка да я започне  :bighug:
« Отговор #949 -: Март 06, 2018, 11:41:31 am »
И аз съм за това някоя бременелка да я отвори :) върви ни така :)
Тери ти как си?
« Отговор #950 -: Март 06, 2018, 11:48:21 am »
Джулия, моите съболезнования, не се упреквай, ако не отидеш, пазиш живот в себе си. Баба ти би разбрала.  :bighug: :bighug: :bighug:

Вистал, как лекуваш гъбичките, при мен е нетърпимо и се намазах с нистатин крем. Ще пусна микробиология, но незнам кога ще е най-добре, другата сряда не чакам цикъл, ако пък дойде ще е след това.
« Отговор #951 -: Март 06, 2018, 12:15:51 pm »
Джулия, моите съболезнования за баба ти, да почива в мир. Знам колко ти е тежко, но се пази и мисли за бебчето. Баба ти би искала точно това и няма да ти се сърди каквото и да решиш! Бъди силна!
 :bighug:
« Последна редакция: Март 06, 2018, 12:18:08 pm от HELIANTHUS »
*
« Отговор #952 -: Март 06, 2018, 12:58:55 pm »
Джули, моите съболезнования. Не се съобразявай с какво кой ти казва. В такава ситуация няма правилно и грешно и както Тери ти е казала- Важно е какво правим за живите, а не за мъртвите. Ако ще ти е по- леко, макар и по- емоционално, да отидеш- отиди, но ако ще ти натежи много почети си я както решиш.

Ако ти е първа фоликуметрия е по- добре да отидеш на 2-3 ден, но ако е за пореден месец вече знаеш какво е положението и можеш и малко по- късно да отидеш.
*
« Отговор #953 -: Март 06, 2018, 15:26:25 pm »
Djuliq, много съжалявам. Приеми и моите искрени съболезнования. Бъди силна! Сигурна съм, че баба ти не би искала да натоварваш своята душа и тази на бебето  :bighug:
Chocholinka, радвам се, че резултатите са добри  :D
HELIANTHUS, честито миличка! Желая ти пуФкаво бебе 😊
Междудругото днес минах да си взема епикризата и видях едно чисто ново бебе в болницата :lol: На ден-два  :bori_015: Така хубаво ме зареди! Бяха го допряли до едно стъкло и татко му се радваше и му се възхищаваше ❤
Преди малко бяхме при Кацаров. Много приятен човек... Бях се настроила за нещо много сериозно, но след прегледа не установи никакви проблеми, а относно спермограмата, каза че има МАЛКИ отклонения. 😱 Малки!!! Олекна ми 😁 А пък моя М се наду  :lol: Видя ли  :D Предписа му за 3 месеца Оргамол фертил плюс и после контролна спермограма. После каза да действаме...
Висталче, ти си герой! Стискай зъби, малко остана  :flower:
Успех момичета и ви благодаря още веднъж, че ми препоръчахте Кацаров!  :bighug:

« Последна редакция: Март 06, 2018, 15:28:13 pm от Lady01 »
« Отговор #954 -: Март 06, 2018, 15:31:26 pm »
Лейди и на моя едно от всичките неща за пиене е Оргамол фертил плюс. Да ти кажа доста трудно го намерихме. На нас е изписан за 4 месеца.. дано скоро има ефект и положителна радост.
*
« Отговор #955 -: Март 06, 2018, 15:46:09 pm »
Да се включа и ааааз. Супер щастлива съм. Бях при докторът и каза, че съм имала овулация този месец. Няма ЛУФ, ендометриумът беше малък миналата седмица и сега за няколко дена си е пораснал колкото трябва. Падна ми голям камък от сърцето просто.
Миналата седмица му казвам: "Докторе, и този месец ще изпуснем овулацията по време на почивните дни". И той: "Аз не ти трябвам за овулацията, че да я изпуснем. Само мъжа ти ти трябва" :D :D :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #956 -: Март 06, 2018, 15:50:56 pm »
Ей Тери, тези новини чаках!Радвам се!

« Отговор #957 -: Март 06, 2018, 15:51:51 pm »
Браво Тери. Чудесни новини, има за какво да си щастлива. Дано с Мишо сте се позабавлявали добре през почивните дни :) ще чакаме хубави резултати.. :bighug:
*
« Отговор #958 -: Март 06, 2018, 15:55:20 pm »
Тери, мисля, че доктора може да го използваш само като второ мнение, той Мишо хрътката си познава безотказно. Дано да е вашия месец и да сте хванали О и без помощта от доктора :)
*
« Отговор #959 -: Март 06, 2018, 16:10:48 pm »
Браво на яйчника ти, Тери :lol: Страхотна новина!
Слънцемое, доктора каза, че ако не можем да го намерим, го има в аптеки Медея. Не знам дали сте от София и дали тези аптеки ги има и в другите градове, за да го намирате по-лесно.