Хриси, евалата на високия дух, честно!!! Възхищавам ти се ❤️!
На мен ми остават два месеца мили момичета, хем искам да идва и да се свършва с тоя дискомфорт, болежки, притеснения, хем ме е много страх, че наближава.
Днес взехме комплекта за изписване, всяка покупка, която правим (нас почти нищо не ни трябва де, че си имаме от малката всичко, точно за майско бебе момиченце), хем ми е едно, несвойствено такова, особено, и в мозъка ми е все, ако не се стигне да го използваме на кой да го дам после, каквото съм взела за бебето, ей такива неща. Ужасно е да бременееш по този начин през цялото време, не знам как да го обясня, но на никой не го пожелавам. Бременността трябва да е най-щастливото очакване, еуфорията, плановете за бъдещето, а не най-смразяващия страх и вместо като нормалните хора да казваме “като се роди второто дете”, всъщност да казвам “ако имаме все пак второ дете”, просто защото не мога да си обърна езика да го кажа другото, най-малкото защото вътрешно крайно не съм убедена, че ще се сбъдне тази най-съкровена мечта.
А, живота е спрял от 18.05.2016г., и не може да придължи ог тогава.
Ей ме на, на целия ви позитивизъм, вечния черен облак с лирични отклонения съм аз, но продължавам да ви се радвам на високия боен дух, силна вяра, търпение, а с вас вярвам и аз, че ще успеете да сбъднете вашата съкровена мечта. Ето положителните тестове заваляха със започването на годината, нека продължават все така!