0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #460 -: Февруари 18, 2018, 09:33:58 am »
Хайде, направи утре още един, за да запомните деня с нещо хубаво :)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #461 -: Февруари 18, 2018, 11:15:55 am »
Хайде, направи утре още един, за да запомните деня с нещо хубаво :)

Ще направя. Най-вече защото моя иска :). Иначе вднага звъннах на гинеколожката ми,та другия понеделник съм на преглед,а дотогава да продължавам с лекарствата
« Отговор #462 -: Февруари 18, 2018, 14:26:50 pm »
Христинче  :bighug:
Момичета при мен се случват някакви мнооого странни неща и искам мнението ви. Дойде ми в неделя вечерта много слабо. В понеделник леко се засили но нямах никакви съсиреци и ми се струва че ми беше доста слабо спрямо другите пъти. От сряда имам проблем с стомаха, което продължава и до днес. Много ми се пие вода а аз попринцип не съм много по водата. Гърдите все още са ми напрегнати (попринцип като ми дойде и си стават мекички). От време на време  лело ми се догажда. Днес ми е много зле само лежа, спала съм над 10 часа и сега пак умирам за сън. От време на време ме боли ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде. Мерих си температурата и си е 36.7 не ме боли гърлото не ми тече носа и нз какво да си мисля. Цветна бременност може ли да е. Не ми прилича на вирус но и това не го изключвам. Какво мислите? :( :( :(
« Отговор #463 -: Февруари 18, 2018, 15:05:22 pm »
Пусни си един тест слънце... иначе такаа може да гадаем много...
« Отговор #464 -: Февруари 18, 2018, 15:39:43 pm »
Ох и аз така мисля да направя, въпреки че като му споменах на моя ме изгледа много тъпо... най тъпото е че продължава дс ме боли ниско долу...
« Отговор #465 -: Февруари 18, 2018, 18:03:53 pm »
Ами тоо пмс болките знаеш са симптом и на двете и за МЦ и за бебе... стискам ти палци да е второто.. ама все пак изчакай датата на Мц за теста...
« Отговор #466 -: Февруари 18, 2018, 18:10:07 pm »
Христинчето на мен вчера ми свърши...
*
« Отговор #467 -: Февруари 18, 2018, 21:01:27 pm »
Христинче  :bighug: :bighug: :bighug:
Слънце, пусни един тест и Успех :)
Катя, направи ли още един? Успех!
С вас съм момичета, мисля ви! Стискам палци на всички!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #468 -: Февруари 18, 2018, 21:20:58 pm »
Христинче  :bighug:

Катя, честито! Дано става все по - наситена чертичката.

Слънцемое стискам палци, дано пък е  :bfp1:

« Отговор #469 -: Февруари 18, 2018, 21:31:49 pm »
И мен си ме поболва корема, но цикъл още няма. Лабораторията на работа не изследва чхг, така че се разбрах с един познат гинеколог на когото пратих снимките от тестовете да изчакам до към сряда и да направя нов тест. И май накрая ще хвана влака и ще отида при него в Плевен на преглед
« Отговор #470 -: Февруари 18, 2018, 21:41:10 pm »
Тъй моя искаше още един да направя,купих Престо. Той нали е чувствителен у уж, на 7дрн след половия акт,може да даде резултат. И нали в кутия са два. Та,направих още един следобяд. Същият резултат. Утре сутрин,другия
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #471 -: Февруари 19, 2018, 08:16:20 am »
Христиче, не се тревожи мила, ще стане отново  :bighug: Пожелавам ти да е съвсем скоро...

Катя, Еличка, Слънце хайде дано сте ударната вълна на месеца с 6 дебели розови черти. :grouphug2:

Момиче ф, чакам те и тебе да се похвалиш.
« Последна редакция: Февруари 19, 2018, 08:18:54 am от To4ica13 »
« Отговор #472 -: Февруари 19, 2018, 09:33:37 am »
Дано, от онзи ден ме хвана една кашлица.... Бухаме, на моменти пък от както ми мина овулацията и имам пробождания, но в другия яйчник и не знам какво да мисля. На моменти напрежение, течението си го имам от овулацията, но нали казахте, че е от Дуфастона. Много от рано ме почнаха тези ПМС симптоми. Събота се пада да направя тест и ако не е положителен, вече се насочвам към цветната снимка.
« Отговор #473 -: Февруари 19, 2018, 09:38:49 am »
Момичета и аз сега се прибирам от Аг-то всичко е точно в 5 г.с съм живот и здраве октомври месец трябва да се появи бебче и така. Катя браво миличка мн се радвам за теб. Слънце стискам палци и за теб
« Отговор #474 -: Февруари 19, 2018, 09:43:41 am »
Здравейте пак и от мен :) днес май съм маааалко по-добре, даже съм и на работа... за сега нищо няма да предприемам, ако се задържа така още 2-3 дена тогава...(само да отбележа, че не съм се вглъбила за бебе, а просто ме притесняваше факта, че пих лекарства за стомаха и затова се интересувах какво мислите).
Христинчето как си? Какво реши - ще ходиш ли днес пак на преглед... четох че имаш зацапване?
Катя честито мила :) браво на вас :) харесва ми как започнахме тази година, дай божена  всички ни  :bfp: :)
Ей Джулия браво много се радвам :) дано всичко е наред до края :) поздравления
Момиче ф дано и на вас да ви е късметлийски този месец стискам палци :)
Еличка хайде мила и ти :) и после многоооо прашец :)
HELIANTHUS ти как си?
Тери ти как си? кога чакаш Ц и да спираш тези противозачатъчни вече... стига ти толкова :) заслужаваш голяма пухкава радост :*
Хайде момичета всички в купом да напълним темичката с  :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #475 -: Февруари 19, 2018, 09:56:14 am »
По впечатление, на всички, които са бременни, им са били чувствителни гърдите. Аз пък нищо не усещам, никаква промяна, което ме навежда на мисълта, че не е станало
« Отговор #476 -: Февруари 19, 2018, 10:15:01 am »
Момиче ф на мен пък като всеки месец са ми много чувствителни гърдите, да не би да е станало? При всеки е толкова различно и индивидуално, че изобщо не може да се сравнява :) тъй че споко :)
« Отговор #477 -: Февруари 19, 2018, 10:21:08 am »
Сигурно си права.... Преди да започнем с опитите ми наедряваха гърдите през втората част от цикъла, сега са си със собствено мнение  :?
« Отговор #478 -: Февруари 19, 2018, 10:45:38 am »
И аз съм така по това че почваха да ме болят и наедряваха си познавах кога ще ми дойде, а от както правим опити всеки месец различно, вече не мога да ги хвана какво става - точно заради това ти казва че това не е критерии за бебе ха :)
*
« Отговор #479 -: Февруари 19, 2018, 10:58:57 am »
Много ми е интересно как на всички ни симптомите на ПМС и самия Ц се е променил от опитите. Дали е от психиката ни, аз в началото имах много промени, още първия месец опити. Но сега пак влизам в норма.
Дойде си ми на мен, но зъболекаря ей сега ме изненада с огроооомен кариес на единия мъдрец и в петък ще играе скалпела на хирурга. Ще се опитам да не го мисля, че този месец съм се настроила за О без ЛУФ.
Момичета много ви се радвам като бременеете. хубаво е да отпадаме бързо от групата.
Хриси, дано се държиш :*
И Маги да не се ослушва, празника мина, време е за бебе :)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света