Честит празник момичета. Да сте живи и здрави. Особено честит празник на мамите и с пожелание да повторите-потретите. А тези, които още не са мами да станат скоро
Мъжете в офиса са ни събрали пари за букети, както всяка година и решихме да ги почерпим тази година. От мен торта Наполеон (по-точно бих казала голяма кремка), от колежката мъфини. Днес възнамерявам да не излизам в обедна почивка по този повод, да се почерпя и аз със сладичко.
Другия месец мисля да не меря БТ, само филми ми вкарва. За първи месец я меря и сигурно не се справям особено добре, защото нито особени спадове имам, нито покачвания. Чакам да спре да мига термометъра (сигурно около 1 мин от начало до край) и много бетонирана ми е БТ. Аха вчера се вдигна стана от 36.6 на 36.8 и се зарадвах, че е тръгнал прогестерона и днес спад с 36.7. Реших за проверка да го подържа след това по-дълго след измерените 36.7, верно стана 36.8, ама не се брои, защото друг път не меря така. Та докторът ми каза БТ много да не го гледам. По моята графика все едно няма О, пък от тестовете и фоликулометрия има О. Така че ще мисля първия си опит за БТ тотално неуспешен. Ще ида другата седмица да пусна един прогестерон на 7 ден от О и евентуално, ако е наред, приключвам с диагностиките при мен поне засега.