0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #960 -: Март 06, 2018, 16:14:42 pm »
В Медея може и он лайн да се пазарува имат сайт, но не съм гледала дали са по-скъпи като аптека.

« Отговор #961 -: Март 06, 2018, 16:18:25 pm »
Денят започна с лоша новона,но завършва с добри. Браво!!!  :bighug:
*
« Отговор #962 -: Март 06, 2018, 16:29:12 pm »
Благодаря ви много, момичета  :bighug: :bighug: :bighug:
Да не говорите за Ортомол фертил плюс, а на Оргамол. Ако да, мъжът ми си го взима от Пловдив. Може би една тяхна позната аптекарка му го поръчва. Ако някоя от вас не го открива, може да го питам да поръча и да изпратя.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #963 -: Март 06, 2018, 16:38:56 pm »

Тери за Ортомол-а става въпрос :) От София сме :)
Ние с връзки си уредихме 4 кутии, но преди това питахме в 4-5 аптеки и го нямаше, дори не искаха да го поръчаме... При нас вече тече вторият месец от хапчета и инжекции, силно се надявам да има ефект.
*
« Отговор #964 -: Март 06, 2018, 17:19:51 pm »
Джулия, моите съболезнования, не се упреквай, ако не отидеш, пазиш живот в себе си. Баба ти би разбрала.  :bighug: :bighug: :bighug:

Вистал, как лекуваш гъбичките, при мен е нетърпимо и се намазах с нистатин крем. Ще пусна микробиология, но незнам кога ще е най-добре, другата сряда не чакам цикъл, ако пък дойде ще е след това.

С Гиназол крем, еднократно се апликира във влагалището и е точно за Кандида. По принцип го предпочитам и аз точно защото е еднократен, а не дни наред да пъхам глобули и да тека след това.

Джулия, съболезнования, много съжалявам!
Аз на твое място не бих отишла, защото е изключително емоционално натоварващо начинание и изобщо няма нищо общо с това да скърбиш в къщи и всичко да се развива пред очите.
Сега си още в началото, първите три месеца са най-лабилни за една бременност и не е за пренебрегване този факт.
« Отговор #965 -: Март 06, 2018, 19:18:53 pm »
Джулия, съболезнования. Знам какво ти е. Отиди на църква и си запали свещичка.
Тери действайте си и може да се случи чудото при вас.
« Отговор #966 -: Март 06, 2018, 22:00:04 pm »
Сърдечно благодаря, Висталче!
Прегръдки! 💖💖💖

Тери, много се радвам за теб! Дано скоро се похвалиш с  :bfp:

Лейди и ние сме супер доволни от Кацаров. Успех!
*
« Отговор #967 -: Март 07, 2018, 06:44:47 am »
Вчера беше тежък ден. Започна зле при Джули и завърши зле при нас. Чичото на Мишо е починал. Но дъщеря му живее временно при нас. Аз не познавах толкова добре чичото, но това момиче ми скъса сърцето като я слушах как си изплакваше мъката. Майките и татковците трябва да са вечни. Добре каза един мой колега, когато почина майка му: "Тя беше на 80 и все пак все още беше прекалено рано".
Дано поне е както казват хората: когато един живот си отива, друг се появява и някъде да се появи една голяма радост.
« Отговор #968 -: Март 07, 2018, 08:11:16 am »
Моите съболезнования ,Тери. Тежко е да загубиш родител,независимо дали е вече възрастен. Виждам го Жоро как още плаче като малко дете за майка си. А тя си отиде на 82г. А като го видиш- канара човек,2 метра висок,коса до кръста. Човек ще каже,че е непукис.
Дай Боже,оттук натам все хубави неща .
*
« Отговор #969 -: Март 07, 2018, 09:25:39 am »
Ох Тери, много съжалявам за загубата ви!Ужасно е това!Прегръдки!

Момичета, момичета, ние сме едни смели същества които минават през какво ли не!Всяка една от нас носи нейния кръст натоварен с много болка и сълзи!Дано скоро чуете детски плач и сърцето ви се напълни!

*
« Отговор #970 -: Март 07, 2018, 10:17:19 am »
Джулия и Тери, съболезнования, милички! И аз загубих моя татко преди три седмици, много е тежко... Прегръщам ви!
Но животът продължава! Много хубаво го е написала Тери, че когато един живот си отива, друг се появява някъде.....   А близките ни хора със своите добри дела и мисли остават да живеят с нас, за да можем да предадем това добро на децата си и други хора.....

Поздрави на новите бременни момичета!  :)
Много късмет на всички, които все още очакват сбъдването на своята съкровена мечта!  yahoo_17

*
« Отговор #971 -: Март 07, 2018, 10:32:42 am »
Марси  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #972 -: Март 07, 2018, 11:00:08 am »
Ех, Марси, много съжалявам  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Радвам се, че поне татко ти е успял да се порадва на двете внучки.
« Отговор #973 -: Март 07, 2018, 11:37:11 am »
Ех момичета много съжалявам за загубите ви.   :bighug:
Да си дам отчета, след голямо чудене как да стане (егати и зора) днес сутринта успях да отида на първи преглед за проследяване на овулацията. Доктора каза че си имам 4-5 фуликулчета, в дясния яйчник от която страна тръбата ми е перфектно проходима, та каза да си действаме ако имам възможност да отида пак на 14 мисля че каза да видим дали има доминантен фоликул и после пак на 19,дали  е минала О. Мисля този месец да включа и мерене на температура и тестов докато не отчетат + тест и мнооого  :bed:. Ще подготвя довечера и мъжо да няма хъка мъка този месец хахахах. В крайна сметка докторът каза че иска да даде шанс на нормално забременяване така че за сега няма да говорим за никаква намеса,а изписа ми и фемара 2 по 1 таблетка за 5 дена. Стискам палци на всички пролетта да ни донесе много  :babbycarrage: stork-girl :bori_001:
*
« Отговор #974 -: Март 07, 2018, 12:37:16 pm »
Съболезнования, Марси, ти си моя еталон за смел човек!!!

:bighug: :bighug: :bighug:
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #975 -: Март 07, 2018, 12:39:16 pm »
Момичета, не мога да изкзавам съболезнования, не ми се отделят някак думите ... не намирам правилните никога в такива моменти. То всъщност трябва ли да се говори ?
Чета ви от няколко дена и си мисля какаво да напиша по повод личните радости или тъги на жените в този форум, от които и аз съм една от тях.
Само едно ми идва на ум, че сте жени с "топки" ...и за хубавото и за лошото се държите мъжки.
*
« Отговор #976 -: Март 07, 2018, 13:00:51 pm »
Дано сме жени с топки, но не защото сме свили тези на мъжете си :D :D :D
« Отговор #977 -: Март 07, 2018, 15:43:35 pm »
Марси, Тери, моите съболезнования за загубите ви!
Всички тук сте невероятни и силни!
 :bighug: :bighug:

HELIANTHUS, честито миличка! Желая ти пуФкаво бебе 😊
:

Благодаря ти Лейди и браво за хубавите новини. Дано скоро и при вас стане чудото.

Тери браво за овулацията, стискам палци да сте го хванали яйцето!
« Отговор #978 -: Март 07, 2018, 16:54:31 pm »
Тери,Марси съболезнования. Аз не присъствах въпреки че сме в една къща, но да ви кажа момичета изпитвам огромен страх,цяла нощ не можах да мигна,как се шумне нещо и сърцето ми ще изкочи. Нз как ще я карам и тази нощ
« Отговор #979 -: Март 07, 2018, 18:39:54 pm »
Успокой се. Мисли за бебенце.