Вистал, все те чакам да се включиш и да пишеш как си. Кога писа, че има още 4 месеца, кога станаха 2. И те ще минат и ще е наред всичко. Този път знаете кое е било проблем и си под наблюдение. Нещата в живота не се повтарят по напълно еднакъв начин, особено изключенията. Само ти и мъжът ти знаете през какво сте преминали, какво ви е на душата и какво ще ви е още дълго време. Аз все съм ти се възхищавала, че имаш смелостта да опиташ отново за дете. И то не за второ, а за трето, защото ти си си имала второ дете. Майка си и тази мъка няма как да я забравиш. Не си песимист, а си човек. Ударите от живота ни правят по-предпазливи. Още 2 месеца и ти пожелавам големия камък да ти падне от плещите и да си гушкаш едно хубаво момиченце.
Тери, честито на патерици, жива и здрава да си и скоро бебче!
По въпроса за известността и взетите мерки не е точно така за съжаление, защото причината остава неизвестна (има само предполагаеми такива, които са допринесли, но главната не се знае), лошото е, както съм споделяла преди, че проблема е от такова естество, че може да стане ясно има ли го или не чак като родя, та един вид решението ми отново да забременея е като руска рулетка съвсем. Да реално имах второ детенце, девет месеца в утробата и само 13 часа след като се роди, сега си имам звездичка и с цялото си сърце се надявам, вместо втора звездичка, Господ да се смили и да ни дари за втори път с щастието да имаме второ живо и здраво детенце.
Аз и до сега откровено не знам как го избутах, но малко остана, знам само, че вашата положителна енергия и позитивни мисли, и пожелания, както и на хората около нас много ми помагат и ме поддържат в тези тежки почти две години от както родих за втори път.
Кате, стиснати палци на теб, да се похвалиш с точицата!