Момичета кокичета, тук съм и съм добре
Не се притеснявайте за мен... всичко е наред
Милите ми златни как се притесняват... просто не съм влизала, а и нали много сте писали немога да ви изчета
При мен нещата се развига по-бързо.. още на 24часа след първото хапче започнаха болките.. аз много търпя на болка, не съм мекошава... амаа тая болка беше нещо страшно... предпочитам още 3 пъти да ми правят секцио пред нея... е след 3 часа болки си сложих свещичка профенид и след 15мин вече не ме болеше.. и още същата вечер сакчето падна... на следващия ден си взех другите 3 хапчета но нямаше нищо, писах на АГ дали е нормално, а тя каза че след като е било паднало сакчето предната вечер е нормално да нямам болки и кръв... имах зацапване само... от вчера кървенето се позасили като нормален МЦ... Преживях го и вече не го мисля... само чакам да дойде следващия МЦ и да съм спокойна че всичко е наред. И после още 2 и да бягаме за инвитро... мисля че март месец вече трябва да се обадят за взимане на заповед...
Вие как сте... чета че някои се оплакват че нямат зацапване.. Амиии РАДВАЙТЕ СЕ че нямате, че тогава може и да има проблем..
Аз много се замислих... че случилото се смен може да е от хапчетата които пих... преди да разбера че съм бременна бях настинала и оих ибупрофен, упсарин, прахчета фервекс и тн... после след + теста антибиотика..който уж може от бременни да се пият... и може би и затова така се случи, незнам, не съм коментирала с АГ... но като ида на преглед ще я питам.. много ви моля.. внимавайте какво пиете!!!