Когато миналия месец си направих тест на 13ти ден след предполагаемата О (аз си бях решила, че е имало) и казах на докторът, че този месец няма да е станало и той: "Ама ти си правиш тест за бременност за този месец или искаш да предскажеш другата година ще забременееш ли". Тоест е рано за пикливи тестове. Така че понеделник направо прави кръвен да ти е мирна главата, щом си достатъчно търпелива да изчакаш понеделник.
Аз почти не съм правила тестове за бременност, трябва нещо наистина да ме е съмнявало, но ако съм направила един и има съмнителен резултат изобщо няма да чакам да минат няколко дена. Само ще седиш и ще мислиш сега. На твое място вече щях да съм в лабораторията и да съм дала кръв
Хриси, стискам палци да чуете сърчице. То трябва, все пак си имаш едно чудо в теб. А относно кухото яйце, пишещите тук, сме изчели доста различни истории. За съжаление доста от тях с мисед и знаем за това, че докато не стане по-напреднала бременността все си на тръни. Забелязвам момичета, които забременяват и вместо да се радват, започват да пишат от както се притесняват. Това му е хубавото на незнанието, че не мислиш за лошите неща. Аз вярвам, че всичко ще е наред при теб. Колко често се случва това кухо яйце, пък и да се случва какъв е шанса да е в месецът, в който си успяла да забременееш. Така че утре се надяваме да се похвалиш с едно хубаво сърчице <3
Момичета, аз имам два въпроса. Смятам другата седмица да ида до клиниката да ми подготвят документите. Засега имаме две спермограми с печат и подпис, препоръка за ИКСИ от уролог и моето АМХ с печат. Печатът от Писанех на изследването на АМХ е направен така, че отпечатва с мастило и подписа на д-р Писанец, дали това е достатъчно или трябва да ходя пак до лабораторията да търся някой да се подпише? И вторият ми въпрос е: видях, че има адрес за подаване на документите в София за фонда. Знам, че лично си взимат заповеди, но също така лично ли се подават документите или от болницата ще ги изпратят?