Аз за себе си съм забелязала, че апетита идва с яденето. Ако правим често, искам си. Ама ако се пазя за ЦС и преди това цикъл и нещо заспиват хормоните. И миналия месец беше така. Но мен не ме притеснява това, казвам си, когато искам и не искам. Мъжът ми ми е първо приятел, после сексуален партньор. Обясних му, че от ЦС не ми е добре, ето днес бях с лека температура (което е нормално), какъв ти секс, какви 5 лв.
Пък и по принцип ритъма на всяка връзка е различна, някои са като Таня и Слънцемое постоянно в чаршафите, други на 2-3 дена (аз влизам тук), пък други на месец веднъж. Стига да се чувстват и двамата добре, всичко е ОК. Пък ииииии тук установихме, че се оказва, че май мъжете ги домързява повече
И говорейки за секс и бременни. "Любимата" докторка на мен и Точица д-р Видева водила урок в училището за бременни. От 6 бременни още на първия урок разревала 4. Казала им как след раждането няма да искат и да чуят за секс (факт), но да стискали зъби и след 40 дена да правят секс, защото мъжете им ще си потърсят други. И те момичетата, така или иначе са били лабилни от хормони, само това им е липсвало. Щом д-рката казва така, значи край всички мъже изневеряват, ако на първия месец не правиш секс след раждане.
Точице, няма за какво да си разстроена. Този процес ще отнеме години, а ти до тогава ще си вече по парковете в Кичука с количка и още една по-голяма панта наоколо.