0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: да отслабнем заедно
« Отговор #80 -: Юли 14, 2006, 19:58:14 pm »
СТрогите диети не са добро средство за нормализиране на кг.
Търпение трябва  при започване на разделно хранене и достатъчно ограничаване на някои храни, кой колкото може :D.А и спирането на храна след 17-19 часа също е удачно за олекването.
Аз отслабнах малко   гладуване, а от проблеми, на никого не желая такова отслабване, така че хапвайте малко и бъдете щастливи и доволни от визията си. :lol:
« Отговор #81 -: Юли 14, 2006, 19:59:22 pm »
Да ви каза и аз  дълги години си ходех гладна и пълна, докато накрая не реших да пия един шейк, миналата година зимата бях достигнала 68 кг, а преди седмица личната лекарка ме изкара  поднормено тегло - 55 кг. Умрях си от кеф като се вмъкнах в S размер. Туй с фитнес и упражнения много досадна работа, за стягане ходя на тъй да кажа пасивна гимнастика т.е. лежа си. та вече си хапвам квото ми се яде, за справка аз не съм почитател на сладкото. Успех ви пожелавам.
Ще споделиш ли какъв е този магически шейк, пусто любопитство ,еййййййййй. :P
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #82 -: Юли 14, 2006, 22:38:01 pm »
Подкрепям с три ръце denis!!! Спорт, спорт, спорт и умерена балансирана, разнообразна храна!!! Това е ключът към добра фигура и добро здраве едновременно! Не си правете ексерименти със строги диети, щом искате да забременявате, защото не знаете със сигурност как ще реагира тялото ви!!!
Напълно съм съгласна!!!!! :good_post:
Аз лично съм много против строги диети!!!!!
 :balk_21: :eat:
« Отговор #83 -: Юли 15, 2006, 02:00:19 am »
Да ви каза и аз  дълги години си ходех гладна и пълна, докато накрая не реших да пия един шейк, миналата година зимата бях достигнала 68 кг, а преди седмица личната лекарка ме изкара  поднормено тегло - 55 кг. Умрях си от кеф като се вмъкнах в S размер. Туй с фитнес и упражнения много досадна работа, за стягане ходя на тъй да кажа пасивна гимнастика т.е. лежа си. та вече си хапвам квото ми се яде, за справка аз не съм почитател на сладкото. Успех ви пожелавам.
Браво на теб Луничке,ама я вземи сподели тоя шейк де,че и ние искаме да отслабнем без много зор . :veloergo:
*

adi

• 7710
« Отговор #84 -: Юли 15, 2006, 07:22:26 am »
Какъве този вълшебен шейк????????И аз искам да си хапвам и да некачвам!
Лучничке наистина доста кг си свалила!Молете сподели за рецепта!...... :balk_21:
*
« Отговор #85 -: Юли 15, 2006, 11:08:53 am »
Сподели шейка  :coke:
*
« Отговор #86 -: Юли 15, 2006, 12:28:07 pm »
leidi1968  :balk_21:,
само предупредих, ако има бъбречно болни да внимават! Нищо друго :lol:! Много се радвам, че при теб е имало такъв хубав ефект! :bighug:
« Отговор #87 -: Юли 16, 2006, 22:33:22 pm »
Ади скъпа ти на къде ще отслабваш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
« Отговор #88 -: Юли 16, 2006, 22:46:39 pm »
Ади скъпа ти на къде ще отслабваш.
Оф Луничке мила има още какво да се желае!Това което понатрупах от стимулации успях да го сваля но с голям зор!!И на мен ми се иска да хапвам всичко и да некачвам! :eat:..............ЦУНКИ!!! :balk_21:
« Отговор #89 -: Юли 17, 2006, 22:27:06 pm »
оф дано не се сметне за реклама шейка е  Lighten-up, пила съм 2 един миналата година и един тази, и други продукти съм пила де защото съм доволна, някои ме знаят как изглеждах преди това и в Плевен също ме видяха след втория шейк. Успех в отслабването.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #90 -: Юли 17, 2006, 23:07:46 pm »
Луничке,от къде да го купим тоя шейк и само веднъж в годината ли се пие.Дай повече информация и ако може някаква цена оринтировъчна,на коя фирма е този шейк.Само ти ли да си слаба,а ние да се потим из залите. :balk_186:
« Отговор #91 -: Юли 18, 2006, 12:23:29 pm »
Луничке не е реклама.
Щом е нещо което би помогнало, можеш мисля че можеш да го споделиш. Разкажи повече за този шейк. На каква основа е, какви съставки има, как действа. За мен лекарите например казват, че единствения проблем са наднормените килограми. Ако съм ги сваляла хормоните щяли да се оправят и съм щяла да забременея. Така че ще съм благодарна ако споделиш. Сигурна съм, че всички те молим в момента :youwoman:
« Отговор #92 -: Юли 18, 2006, 12:33:56 pm »
« Отговор #93 -: Юли 19, 2006, 11:38:32 am »
Малко късно видях тази тема, то голяма дискусия се е разразила, но нека споделя и моя опит, понеже съм сигурна, че историята ми повтаря историята на много от момичетата.
Стъпка 1: преди да започна опитите за забременяване (преди 3 години), чинно спрях цигарите - 8 кг отгоре.
Стъпка 2: все с надеждата, че ей сега е станало си хапвах порядъчно и това доведе до още 3 кг (краен резултат 71 кг тази зима)
Висока съм 1.67 и можете да си представите - нещата далеч не изглеждаха чудесни.
Половинката също спря цигарите, качи 10-тина кила и дружно решихме, че така вече не може.
Стъпка 3:
На 16-ти януари спряхме да вечеряме (така е и до днес).

В началото беше трудничко, но резултатът 3 месеца по-късно беше 6 кила надолу. Така в края на март вече заковах твърдо на 65.

Т. нар. диета до този момент изключваше единствено и само вечерята и включваше всичко на света, което ми се яде. Ако и да не си падам особено по сладкото, си позволявах кексчета и курабийки, сладолед. Бира обожавам и не обичам да се лишавам от нея, нито от мезенцата към нея.   :beerdr: :oops: При всички положения обаче в главата ми се въртяха 2 основни неща: 1. трябва да отслабна преди инвитрото, което планирам за септември и 2. не знам за по-чудесен начин за отслабване, който не ме кара да се лишавам от плодове, зеленчуци, въглехидрати или каквото и да било друго важно за моя или за организма на проектираните бебоци  :sucky:

За съжаление, през март намаляването на килцата спря и се наложи да взема мерки. Не ми се занимаваше с диети и позарязах нещата, но от началото на юли се взех в ръце и започнах полека да ограничавам пиците и сладкото ;) Резултатността продължава - 63 съм и смятам да продължавам надолу.

Крайна цел - максималната цел  е 55, но ще съм изключително доволна и на 56-57.

Като ударя 60 (дай боже скоро) ще почерпя  :kaos7:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #94 -: Юли 20, 2006, 07:12:53 am »
Аз също се включвам, т.к. от близо 4 седмици съм на ниско въглехидратна. Това си е моята диета и не мога да я сменя с друга. Против гладуването съм категорично.
за 1 месц съм - 4 кг.
сега съм 60, а целта ми е 55-57
*

adi

• 7710
« Отговор #95 -: Юли 20, 2006, 07:19:04 am »
Аз също се включвам, т.к. от близо 4 седмици съм на ниско въглехидратна. Това си е моята диета и не мога да я сменя с друга. Против гладуването съм категорично.
за 1 месц съм - 4 кг.
Браво!!!!!(Диде колко си висока?)Май доста момичета са напреднали в отслабването!!!!Аз достигнах 55 и трябва да спирам защото почна много да ми пада кървното и ми се събират границите!Явно това е моята граница!
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #96 -: Юли 20, 2006, 09:41:41 am »
И аз съм отслабнала - около 40 грама. :?
Ох, вие сте истински първенци. :P
*
« Отговор #97 -: Юли 20, 2006, 09:50:08 am »
 :DАз този месец си почивам (вкарвам мускултурата си във форма) - ще пиша за резултати другия месец!
« Последна редакция: Ноември 29, 2006, 11:08:00 am от Lan »
« Отговор #98 -: Юли 20, 2006, 10:02:56 am »
за 1 месц съм - 4 кг.
Браво!!!!!(Диде колко си висока?)Май доста момичета са напреднали в отслабването!!!!Аз достигнах 55 и трябва да спирам защото почна много да ми пада кървното и ми се събират границите!Явно това е моята граница!
170 см
*
« Отговор #99 -: Юли 20, 2006, 10:05:18 am »
Dideto, браво!
 :DТова и сега си е един много хубав резултат!