ох, аз съм в депресия с моите килца, преди бях с талия 62см., а сега над 70....Замислих се за фитнес. Вие какво мислите по този въпрос С диетите съм малко скарана пък и работата ми е от колата на стола ужас.
Аз мисля, че няма по-хубаво нещо за тялото от спорта. Обожавам фитнеса.
Препоръчвам го, дори и да не приложиш диетичен режим - резултат винаги има.
ПОдкрепям изцяло denis.
ФИтнес, бягане, плуване, дълги разходки, колоездене, пешеходен туризъм- просто всичко, което е физИческо натоварване е добра идея. Не само, че гори калории, но подобрява тонуса на мускулатурата, засилва метаболизма, отмества фокуса на вниманието ни от забременяването, създава настроение, дава ни възможност да погледнем на живота под друг ъгъл. Изобщо, горещо ви препоръчвам да спортувате когато, каквото можете. Аз лично много обичам да спортувам и много ме разтоварва психически, особено разнообразяването на различните видове спорт е много приятна.
Е, без да се ограничва храната е ясно, че не може да се отслабне, но в спорта има толкова удоволствие, че не бива да се пропуска.
Преди време се притеснявах да спортувам след овулацията, но напоследък не се съобразявам с цикъла толкова много, защото това ме стресира допълнително.