0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
Re: да отслабнем заедно
« Отговор #60 -: Юли 13, 2006, 14:52:23 pm »
Извинете ме, но как ви изглеждат моите 85кг с височина 160см на фона на някое момиче което пишеше аз съм 49кг, трябва да стана 46. Моля още веднъж момичета с поликистоза да споделят своите преживявания в борбата с килограмите. Иначе знам, че на някого и 50кг може да му тежат. Още веднъж извинете. :hungry:
Мила, аз съм с поликистозни яйчници, но НЕ съм напълняла "благодарение" на тях, а заради годинките може би, затова съм притеснена, тъй като метаболизмът ми е под всякаква критика.И наистина ми "тежат" килограмите, защото зимата бях 52 и съм свалила 3 до сега без дори да усетя, а и да искам.Винаги съм била ПРОТИВ диетите.За да има разнообразна храна, то значи тя трябва да се приема.Защо трябва точно в този момент да лишаваш организма си от ценни вещества, които дай боже след месец два ще са ти абсолютно необходими.Аз ям по 6 пъти на ден, включително и преди да си легна като винаги се ограничавам.
Ще завърша с любимата си фраза от три години насам:" Ох, кога ще забременея да мога да ям колкото си искам"
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #61 -: Юли 13, 2006, 14:58:15 pm »
Масажирам си дупето под душа със сапун с масло от хвойна. Помагало против целулита. Мирише на естествена дъвка, от онези, които ги продаваха в аптеките едно време. Даже и да не върши кой знае каква работа, поне ми харесва.

Малко офф - пробвай Аура слим - крем струва 5,75 Опаковката се изразходва за около две седмици, маже се само вечер.Не знам дали премахва целулита, но кожата на краката и дупето ми стана ПРЕВЪЗХОДНО ГЛАДКА след първата седмица.Неприятното е че има малко силен и лош мирис и 5 мин. след като се намажеш те боли все едно си изгорял на слънце и мястото е зачервено, но определено има ефект.
*
« Отговор #62 -: Юли 13, 2006, 15:33:29 pm »
Аз съм с поликистоза и си мисля, че благодарение на нея качих рекордните 30 кг. Както ти писах по-напред сега съм на сиофор и свалих 11 кг., но много бавноооооооооооо.
*

Margaritka

• *
  • 17
  • Не искам много - искам две.....
« Отговор #63 -: Юли 13, 2006, 15:35:09 pm »
Момичета искам да споделя и моя опит с диетите на Д-р Байкова.Преди 1 год. бях при нея и тя ми направи някаква отводняваща диета за 14 дни. За съжаление въпреки стриктността ми не отслабнах нито грам. Отчаях се и реших да престана с тия глупости,  но сега година по-късно си измислих моя диета и успях да сваля 7 кг. за 8 седмици.Моята теория е ,че човешките клетки имат способност да помнят 3 месеца и възстановяват всичко загубено в рамките на тези три месеца.Това ще рече че ако свалим определен брой килограми трябва да ги задържим през следващите 3 месеца за да не си върнем предишните килограми.Това за съжаление означава ,че трябва да пазим диета поне 4 месеца за да има траен резултат.Ето я и моята диета:

1 седмица-Само салати-домати,краставици,чушки
2 седмица-включих и месо /печено или на скара/
3 седмица-включих картофи/варени или печени/, но само със салата, ако ядете месо забравяте за картофите за деня.
4 седмица-Вече може яица,ориз,тиквички или иначе казано-манджички, пак разделно.
После пак с режима от първата седмица и така 3 месеца .
По този начин сваляте и задържате едновременно.Много е дълго и досадно ,но за себеси съм сигурна в резултата.Успех на всички!!!!
« Отговор #64 -: Юли 13, 2006, 16:00:04 pm »
Моята теория е ,че човешките клетки имат способност да помнят 3 месеца и възстановяват всичко загубено в рамките на тези три месеца.
Това е общоприета теория ;) Аз съм я чувала от доц. Байкова.
*
« Отговор #65 -: Юли 13, 2006, 16:13:26 pm »
Аз си нямам диагноза "Поликистозни яйчиници" и слава Богу, но пък си имах две констатирани (и не знам още колко неконстатирани) кисти. Висока съм 159см и тежах (до преди няколко месеца) 75кг. Смятам, че пиша съвсем на място :D!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #66 -: Юли 13, 2006, 22:15:57 pm »
Чувала съм че много полезна,ефикасна и лековита била диета по кървни групи.......но не тази обща а се правила за всеки индивидуално!Някой има ли повече инфо?
*
« Отговор #67 -: Юли 14, 2006, 16:02:03 pm »
leidi1968,
диетата, която предлагаш е изключително ефикасна за сваляне на килограми, но е много натоварваща за бъбреците и сърцето. Също така може да повлияе негативно на косата. Човек, който някога е имал някакъв проблем с бъбреците не му препоръчвам да я почва...
*
« Отговор #68 -: Юли 14, 2006, 16:26:38 pm »
Аз преди години съм я пробвала и наистина има ефект, но защо е натоварваща бъбреците.
*
« Отговор #69 -: Юли 14, 2006, 16:28:51 pm »
Това ми го каза, жена-рехабилитатор, която цял живот се занимава с бъбречно болни...така че съм склонна да и вярвам! Тя на времето ми препоръча да я правя през ден, а в останалите дни само сурови зеленчуци - пак имаше ефект, за съжаление временен  :(. Явно монотонната белтъчна храна не е много полезна за бъбреците.
« Последна редакция: Юли 14, 2006, 16:31:01 pm от Lan »
*
« Отговор #70 -: Юли 14, 2006, 16:33:00 pm »
ох, аз съм в депресия с моите килца, преди бях с талия 62см., а сега над 70....Замислих се за фитнес. Вие какво мислите по този въпрос С диетите съм малко скарана пък и работата ми е от колата на стола ужас.
*
« Отговор #71 -: Юли 14, 2006, 16:47:05 pm »
 :DАз никога не съм спирала с упражненията! Но при мен докато не почна да ям по-малко (и по-различна храна) сваляне няма. Иначе си спортувах активно и си стоях 75кг.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #72 -: Юли 14, 2006, 16:52:49 pm »
ох, аз съм в депресия с моите килца, преди бях с талия 62см., а сега над 70....Замислих се за фитнес. Вие какво мислите по този въпрос С диетите съм малко скарана пък и работата ми е от колата на стола ужас.
Аз мисля, че няма по-хубаво нещо за тялото от спорта. Обожавам фитнеса.
Препоръчвам го, дори и да не приложиш диетичен режим - резултат винаги има.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #73 -: Юли 14, 2006, 17:11:42 pm »
Подкрепям с три ръце denis!!! Спорт, спорт, спорт и умерена балансирана, разнообразна храна!!! Това е ключът към добра фигура и добро здраве едновременно! Не си правете ексерименти със строги диети, щом искате да забременявате, защото не знаете със сигурност как ще реагира тялото ви!!!
« Последна редакция: Юли 14, 2006, 17:19:32 pm от jasminass »
*
« Отговор #74 -: Юли 14, 2006, 17:18:43 pm »
Съгласна съм, че спортът е ключът към добро здраве! Много помага за сваляне, при хора, които по-принцип не са спортували и сега се захващат, но без балансирано хранене - килцата си стоят! И аз съм твърдо не на строгите (особено много монотонни) диети. :D
« Отговор #75 -: Юли 14, 2006, 17:24:34 pm »
Аз мисля, че няма по-хубаво нещо за тялото от спорта. Обожавам фитнеса.
Препоръчвам го, дори и да не приложиш диетичен режим - резултат винаги има.

ПОдкрепям изцяло denis.
ФИтнес, бягане, плуване, дълги разходки, колоездене, пешеходен туризъм- просто всичко, което е физИческо натоварване е добра идея. Не само, че гори калории, но подобрява тонуса на мускулатурата, засилва метаболизма, отмества фокуса на вниманието ни от забременяването, създава настроение, дава ни възможност да погледнем на живота под друг ъгъл. Изобщо, горещо ви препоръчвам да спортувате когато, каквото можете. Аз лично много обичам да спортувам и много ме разтоварва психически, особено разнообразяването на различните видове спорт е много приятна.
Е, без да се ограничва храната е ясно, че не може да се отслабне, но в спорта има толкова удоволствие, че не бива да се пропуска.
Преди време се притеснявах да спортувам след овулацията, но напоследък не се съобразявам с цикъла толкова много, защото това ме стресира допълнително.
 :bighug:
*
« Отговор #76 -: Юли 14, 2006, 17:38:42 pm »
Мисля, че в моят случаи става въпрос точно за движение защото когато работата ми не беше свързана със стола нямах проблеми с талията, а си папках стабилно повече от сега е вяро е и за годинките  :oops: Моля ви ако някои е доволен от някои фитнес нека сподели.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #77 -: Юли 14, 2006, 18:15:19 pm »
Съгласна съм, че спортът е ключът към добро здраве! Много помага за сваляне, при хора, които по-принцип не са спортували и сега се захващат, но без балансирано хранене - килцата си стоят! И аз съм твърдо не на строгите (особено много монотонни) диети. :D
Това е вярно. :D
Въпреки, че спортувам откакто се помня, искам ли да сваля килограми - ограничавам храната.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #78 -: Юли 14, 2006, 19:01:25 pm »
Здравейте,момичета!Тежа 68 кг.Цел ми са заветните 56-58 кг.Добре,че съм висока,че не изглеждам дебела.Дори в подходящи дрехи съм си направо стройна :balk_112:Но кг вече ми тежат.За жалост съм чревоогодник :balk_53:Обожавам да се храня.За мен сядането на маса си е цял ритуал.
Не спортувам!А трябва!И нямам воля за диети.Вътрешно си мисля / дори и да ви изглежда смешно /,че кой знае този месец може да забременея и чак когато родя ще влизам във форма.Но и това не се получава!А затлъстяването оказва влияние на толкова много неща.Дори и на овулацията-нередовна или дори липсва.И когато кг си дойдат в нормата тя се възстановява от себе си!Това май ми е най-големия стимул!Но и той се оказва недостатъчен!
Сега четейки вашите писма получавам вдъхновение :balk_103:Ще взема и аз да започна да ограничавам сладкото и хляба.
« Отговор #79 -: Юли 14, 2006, 19:57:21 pm »
Да ви каза и аз  дълги години си ходех гладна и пълна, докато накрая не реших да пия един шейк, миналата година зимата бях достигнала 68 кг, а преди седмица личната лекарка ме изкара  поднормено тегло - 55 кг. Умрях си от кеф като се вмъкнах в S размер. Туй с фитнес и упражнения много досадна работа, за стягане ходя на тъй да кажа пасивна гимнастика т.е. лежа си. та вече си хапвам квото ми се яде, за справка аз не съм почитател на сладкото. Успех ви пожелавам.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]