0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: да отслабнем заедно
« Отговор #100 -: Юли 20, 2006, 13:00:40 pm »
И аз почнах от понеделник моята си диета, с тая разлика, че преди да ям пия златно чудо. Незнам защо него избрах. Та от 85кг, сега съм 82кг. Дали съм се притеглила точно или кой знае, нешо множко ми се виздат за три дни. Пък като се замисля аз толкова много ядях, че при това неядене сега току виж съм отслабнала. Общо взето стискайте палци. Имам нужда от подкрепа. Реших да не пия сиофор, пък каквото стане. Писна ми от хапчета. споделете и вие
« Отговор #101 -: Юли 20, 2006, 15:29:32 pm »
Да се похваля - записах на интересен спорт и ще ходя да си оправям и колелото да карам. Колоезденето е една от приемливите за мен дейности - въртя малко и после се рея като албатрос мързелашката, не усещам как минават часовете.  :)
*
« Отговор #102 -: Юли 20, 2006, 16:47:33 pm »
Да се похваля - записах на интересен спорт и ще ходя да си оправям и колелото да карам. Колоезденето е една от приемливите за мен дейности - въртя малко и после се рея като албатрос мързелашката, не усещам как минават часовете.  :)

Аз за това ползвам велоаргометъра, не че на реално колело не се свалят същите калории, но все не мога да се отърва от мисълта, че се изкалпазанявам! :D
« Последна редакция: Юли 20, 2006, 17:56:38 pm от Lan »
*
« Отговор #103 -: Юли 20, 2006, 16:52:53 pm »
Мацки ,а не пречи ли точно този Л-карнитин на зачеването?Прегледах съдържанието на шейка Лайтън ап и Витаголд,някой има ли мнение по въпроса,откога му се точа на това кафе и само това ме спира !Ако не пречи още утре поръчвам шейка,само някой да ми каже нещо подкрепящо :lol: :?
*
« Отговор #104 -: Юли 21, 2006, 11:14:15 am »
Никой не ми отговаря,но така или иначе вече е късно :balk_56:снощи си купих Витаголд и веднага изпих първото пакетче-такава еуфория не ме е тресяла от дълго време-голяма радост,голямо чудо-дали не е от общото начинание :balk_50: но добре ми подейства и вечерята ми бе скромна!Доволна съм от себе си! :balk_600: :balk_47:
« Отговор #105 -: Юли 21, 2006, 11:27:13 am »
Лайтън ъпа съм го пила преди време, доколкото помня. Нямам сериозни впечатления с нещо да ми е помогнал, но виж колко добре е подействал на луничка. Мисля че не го бъркам и това е един зелен прах от водорасли, който трябваше да се пие с натурален сок или кисело мляко. Май не беше точно за отслабване а за укрепване. Помня, че беше скъпичък. Може и да бъркам. Вита голд действа ама само против сладко, а то при мен не е проблем. Сега съм на Златно чудо пък ще видим. Но знаете ли какво пише на всички препарати за отслабване. Цитирам: Да се приема като добавка към храната на хора с ограничен хранителен режим. Демек диета и здравословно ядене му е майката, колкото и да се залъгваме.Въпреки не е зле да се подкрепяме взаимно през време на отслабването :wave:
*
« Отговор #106 -: Юли 21, 2006, 11:33:07 am »
 :(
Цитат
Да се приема като добавка към храната на хора с ограничен хранителен режим
Да така е за жалост!При мен проблема е точно сладкото,може основно ядене да не кусна или да отбия номера с 4 хапки,но без сладко не мога :? Дано ми помогне,че освен че се пълнее това са само вредни и непълноценни храни!
*
« Отговор #107 -: Юли 21, 2006, 12:21:37 pm »
Момичета помощ!Започвам сериозно да се притеснявам!!!!Току-що си изпих и др.кафенце и отново този прилив на енергия,пиша във всяка тема която видя,едновременно правя едни справки и кипя от енергия!!!!Какво има в това кафе??!!!!Та аз мога да започна още една работа! :lol: :lol: :lol:
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #108 -: Юли 21, 2006, 13:37:17 pm »
Брех ако кафето действа така еуфорично да го започна и аз???!!!Че любимия заминава утре на почивка и ще изкукуригам 1 седмица от яд и рев  :?
*
« Отговор #109 -: Юли 21, 2006, 14:58:06 pm »
Ами всъщност,мила не е много полезно да си толкова енергична без него :lol: или пък може би да.... :P  В най-лошият случей да отпрашиш след него! Да докладвам на обяд само 1/2 тирамису :D това е рекорд за мен!!!
« Отговор #110 -: Юли 21, 2006, 15:18:24 pm »
ВитаГолд освен кофеин съдържа още Л-карнитин, екстракт от женшен и зелен чай. Цялата комбинация е нормално да ти действа еуфорично. Мен ме държеше будна по цели нощи, затова пиех само по едно на ден и то рано сутрин. Не ми намаля апетита особено, но добре ми действаше на общия тонус.
*
« Отговор #111 -: Юли 21, 2006, 15:29:35 pm »
Цитат
Не ми намаля апетита особено
Колко време го пи?Въобще ли не подейства? 8O И аз снощи бодърствах,но имам страхотен тонус! :)
*
« Отговор #112 -: Юли 21, 2006, 15:47:00 pm »
Момичета, а от къде го копувате кафето Витаголд. Нещо не го виждам в магазините, да не е в аптеките? Чудя се дали да го почвам и то не толкова заради отслабването, но съм станала една сънла напоследък, пък тука разправяте, че действало незаспиващо...
« Отговор #113 -: Юли 21, 2006, 15:50:17 pm »
от Л-карнитина се чувстваш бодра и енергична.
Аз обичам Л-карнитин :D
*
« Отговор #114 -: Юли 21, 2006, 16:03:10 pm »
Цитат
Аз обичам Л-карнитин
Вече и аз!!!!!!!!!!!!! :lol:

Lan,мила от месеци насам съм като парцал!Дали от тъмните мисли,или свръхнапрежението,но е факт,затова ми е важно кафето да  се отразява добре!Витаголд си купих от аптека,мисля,че само там се продава!И понеже точно на 13 ден от цикъла ми си позволих да заспя,слава Богу ову-то ми бе по-късно,но е непростимо за мен и половинката ми се сърди доста...разбрах,че яко съм се преуморила....е вече няма да има заспиване! :lol:
*
« Отговор #115 -: Юли 21, 2006, 16:30:48 pm »
 :DАз досега си бях съвсем добре, но явно дето предната нощ спах 3 часа и сега ми се спи. Само се притеснявам ако го пия и после го спра, да не ми е по-зле.
« Отговор #116 -: Юли 21, 2006, 16:36:31 pm »
Пих една кутийка ВитаГолд, по едничко на ден - тоест за около десетина дни. Не знам дали беше от него, но стана докато го пиех - кожата ми на места стана много груба, започна да се лющи и досега не мога да се оправя. :?
« Отговор #117 -: Юли 21, 2006, 17:47:38 pm »
Докато пиех Вита голд такава енергия имах, че не се спирах, а апетитът ми беше двоен.Кантара го показа. :(
Спрях Вита голд и нещата се нормализираха.
*
« Отговор #118 -: Юли 21, 2006, 18:22:14 pm »
Докато пиех Вита голд такава енергия имах, че не се спирах, а апетитът ми беше двоен.Кантара го показа. :(
Спрях Вита голд и нещата се нормализираха.
Значи въобще няма да пробвам, че току виж и при мен е така.  :(
« Отговор #119 -: Юли 21, 2006, 19:23:04 pm »
Момичета, а от къде го копувате кафето Витаголд. Нещо не го виждам в магазините, да не е в аптеките? Чудя се дали да го почвам и то не толкова заради отслабването, но съм станала една сънла напоследък, пък тука разправяте, че действало незаспиващо...
Лан, със сигурност го видях в аптека Ремедиум на ул. Гео Милев ... Така че явно по аптеките или диетичните магазини (може би) трябва да се търси  :D

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!