0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета,

знае ли някой кога се прави контролен преглед след установена хламидия и последващо лечение с антибиотик? Ние и двамата пихме хапчета 9 дни и сега не знам кога трябва да си направим контолни тестове?  :? Гинеколожката каза да се пазим 3 месеца и след това да отида при нея - тогава ли се прави ново изследване?

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Хламидия-контролен преглед - кога?????
« Отговор #1 -: Юли 11, 2006, 21:27:29 pm »
Здравейте момичета,

знае ли някой кога се прави контролен преглед след установена хламидия и последващо лечение с антибиотик? Ние и двамата пихме хапчета 9 дни и сега не знам кога трябва да си направим контолни тестове?  :? Гинеколожката каза да се пазим 3 месеца и след това да отида при нея - тогава ли се прави ново изследване?
Пазите се докато провеждате лечението, защото има опасност от повторно заразяване. Какво е това пазене 3 месеца? 8O
Ново изследване след минимум 40 дена/  след лечението/, на 3 месеца е добре /аз бих го пуснала след 2 -я месец./

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #2 -: Юли 11, 2006, 22:12:31 pm »
От всичко което изчетох през последните 2 седмици по темата - конторолен тест 40 дни след лечение и на двамата партньори.
*
« Отговор #3 -: Юли 11, 2006, 22:44:45 pm »
лично аз си правих контрола след 1 месец, въпреки че д-р ме убеждаваше, че няма смисъл, защото съм излекувана.но така или иначе незнам от колко време съм ги имала, защото имаше поражения по тръбите ми. успех.дано са измряли гадините.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #4 -: Юли 11, 2006, 22:45:08 pm »
Контрола минимум месец след последното хапче.Поне ние така правихме.
*
« Отговор #5 -: Юли 12, 2006, 07:11:54 am »
Благодаря ви момичета!
 :thankyousign:
Дано наистина да измрат гадините, защото явно са мнооого упорити :twisted: и трабва доста време да мине - ама като не ме сдържа вече.. нищо ще изчакам щом няма смисъл по-рано за контрола.

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Юли 12, 2006, 07:30:10 am »
Благодаря ви момичета!
 :thankyousign:
Дано наистина да измрат гадините, защото явно са мнооого упорити :twisted: и трабва доста време да мине - ама като не ме сдържа вече.. нищо ще изчакам щом няма смисъл по-рано за контрола.
Всичко е до това, каква схема на лечение ти приложат./Лекарите използват няколко схеми/
Може да се излекуваш от първият път, но може дасе наложи и повторно лечение. Всеки лекар сам преценява лечението.
Дано при вас да стане от първият път.
Не е толкова страшно. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум