Благодаря много на всички. Цял ден съм толкова щастлива, че нещо хубаво ми се случи. А като ми се обади председателката на сдружението, толкова мила женичка. Само като я слушаш и ти става едно по-топло.
Междудругото аз моя мъж никъде не го водя, но пък бях достатъчно нахална, за да вляза с него за разчитане на спермограмата при д-р Мели. Преди това си я бях разчела с помощта на теми из форума и знаех, че положението е зле. Той е един затворен и трябваше да съм сигурна, че всички важни въпроси ще бъдат зададени. И говорейки за д-р Мели, беше ме виждала веднъж и 1 месец по-късно в кабинета на съпруга й, тя ме позна. Ходех година при гинеколог (почти всеки месец, понякога по два пъти), който така и не успя да запомни, че се опитвам да забременея, а не съм там за следене на бременност.
Много ми хареса идеята на marsi, понякога стоя и се чудя как ли изглеждате. Ако някой иска и мен да намери, това съм аз
https://www.facebook.com/teodora.gardjevaНа мен ми е 18ти ден от цикъла. От 2-3 дена имам все чувството, че току що ще ми дойде. Усещам, че някакви процеси се случвам. Признавам си, че си позволявам този месец леко да се надявам. Този месец 6 дена преди овулация всеки ден се обичахме (знам, че не е хубаво всеки ден, ама какво да правя, много си харесвам съпруга
) и сега като имам този странен цикъл, надявам се. По принцип гледам да не си измислям симптоми, но форума връща надеждата тогава, когато си мисли човек, че няма останала никаква