О да естествено ще гледаме и на него едно е ортомол което му е изписал и витамин е ( на много места четох че го изписват) и други. И ти забранявам да има и грам негативизът, не може така хубави работи ще правим и ти негативизъм. Колкото по положително мислим толкова по добре иначе сами си викаме негативните работи. Ето аз например когато решихме че искаме бебе и на моя 100 пъти му повторих как сиг няма да е 1 път и да сме подготвени че може да има проблем ( кой за бога още преди да почнат опитите мисли такива негативни неща без причина???) и за кво предизвиках си го сега ходиме по доктори. Започнала съм да мисля много положително, че ще станат нещата и дори и икси да е ще е от първия път и така. Горе главата сили и вяра Кога ти беше снимката?
Слънцемое, аз съм от тези дето мислят такива неща, но аз не му казвам негативизъм, а интуиция...
След като два пъти забременях от първия опит, още преди да почнем опитите за третото, докато чакахме да минат 6те месеца от секциото казах на ММ “Помни ми думата, ще имаме проблем този път със забременяването”, а той буквално ми се изсмя...
И така, опитите почнаха октомври, а аз забременях чак август, време, през което се случиха всякакви спънки от гинекологичен характер, включително лекарска некомпетентност, които реално за толкова години не съм имала и точно в онзи момент, в който септември трябваше да преустановим опитите завинаги, а часовникът тиктакаше, от нищото буквално спънка след спънка.
До толкова, че когато се наложи да направя кръвен тест август, за да разбера е или не е, два дена преди датата на МЦ, защото на следващия ден след кръвния трябваше да влизам на вливки системи, за дисковата херния, които щяха да се окажат опасни ако има бременност, а от страх да се разочаровам за пореден път, с цял ден ускорен над 100 пулс не смеех до късно вечерта да видя резултата, та вечерта ММ накрая ми каза изобщо да не гледам резултата, че е ясно, че не е станало пак, той вечния оптимист, така че...
Женската интуиция е велико нещо и няма нищо негативно в това.