Добро утро, момичета. Много благодаря на всички за пожеланията.
Аз вчера успях да зарадвам и сама себе си: вижда се, че скоро ще има овулация. И най-хубавото около 14ти ден. Което отново ми доказва, колко е важно човек да е спокоен. За последните 9 месеца само 2 месеца не мислих за бебета, овулации, симптоми и т.н. и точно тези два месеца имам овулация като по часовник. Първия път бях на командировка в Брюксел. Лято, музиканти по улиците, шефа е дал командировъчни. Такава овулация изкарах тогава, че даже и без тестовете знаех, че само съпругът липсваше. Та и този месец така: фирмени банкети, рожден ден, именни дни, Коледа и ето пак овулация. Спокойствие е истината. Според съпруга ми сега, когато имаме проблеми съм 100 пъти по-спокойна отколкото първите месеци опити (че нали цял живот съм се пазила, че става от първия път, та очаквах да има бебе още първия месец).
И малко лирическо отклонение: В Брюксел имам един колега, който за 4 години и половина е направил 3 деца (на една и съща жена). Според съпруга ми съм имала такава овулация, просто защото седях до него, а той бил бомба с тестостерон. Неговите колеги се шегуват, че трябвало да се научи и как се прави секс за забавление:D