Е то ясно. Отидохме с мъжа ми да ядем домашни тортичка, малко да си подсладя живота.
Аз преди две години бях при една "докторка" даже няма и името да й крия Видева в Пловдив. Уж за профилактичен преглед, търсех си нов лекар. Та тя ми каза, че директно съм за лапароскопия.Матката била изместена вдясно. Сраствания, стерилитет. Или ми бил пълен пикочния мехур
професионално: или не можеш да имаш деца, или ти се пикае много. Питам я аз:"ами да дойда друг ден с празен пикочен мехур" и пак се отмята и пак за лапароскопия ми говори. Не за ЦС, директно за големите суми. Качих си се аз по живо по здраво и рев в таксито. Нали няма да имам деца, изчетох всичко за осиновяване. Ревах два месеца вкъщи, мъжа ми по това време студент в Дания. И аз сама и ялова.
Е след два месеца, когато нямах сили да плача повече отидох на друг лекар. С празен пикочен мехур, че явно много пречи. Е оказа се изместена матката, но от възпален яйчник. Пих си лекарствата 10 дена и разминах лапароскопията.
Та от две години си ме човърка това притеснение и все ще изкарам още един месец без да знам резултата.
Малко дълго, но може някой ден да попадне на диагноза от въпросната госпожа.