Леле, аз много постове съм пропуснала.
Така да се отчета, завърших годината, както се очакваше. Вчера ми дойде. Но честно казано така не съм се радвала на цикъл досега. Защото цикъл навреме означава цветна снимка към 10.01
Не се притеснявам, ако са проходими супер, ако не са, ще правим инвитро. Само да знам какво е положението, че бездействието и незнанието са по-лоши.
Сега пътувам за Сърбия. В месеците, когато все още мислех, че бебето само ще стане без нужда от лекари, се записах на екскурзия за НГ в Сърбия. Та сега си пътувам натам. Мъжа ми ще е на работа на НГ, та аз съм с още 4 двойки 😂 в автобуса всички са болни, та се наливам с витамини, че чакам цветната снимка отдавна.
Точице, много правилно действаш. Фоликуметрията първо е много по-добри сирена, второ много по-точна времево. И аз смятам след цветната снимка да тръгвам, друго си е д-р да каже, че нещата са добре.
Слънцемое, вие насрочихте ли нова спермограма?
Момичета, весело изкарване на всички и вярвам, че другата НГ ще се срещнем в друга тема и че няма да можем да излезем навън да празнуваме навън заради сбъднатите ни мечти. :*