Слънцемое, оказа се, че относно хормоните ми една моя колежка с Хашимото ми каза доста повече неща спрямо ендокриноложката. Тя също твърдеше, че ТСХ трябвало да бъде около 1. Но тя била забременяла и с 1.5. Твърдеше, че за инвитро й искали ТСХ около 1, но при нея са се случили по нормален начин нещата. Ще го оправите и това. Може пък това да окаже малката спънка преди мечтаното бебе. Важното е, че имаш час при специалист, защото обикновените гинеколози (или поне тези, при които аз съм била) не усещат кога е премината границата и проблема вече не е в тяхната юрисдикция. Като се обадих на предишния си гинеколог и му казах, че искам мъжа ми да си пусне спермограма преди да пия Колстилбегит и той "Е да, хубаво е да я имаме и нея информативно". И тук голям facepalm. Информативно... А за цветна снимка каза, че дума да не става. Той ми напипвал тръбите, били проходими, нямали уплътнения. За съжаление 2ма доктора ми правиха така проверка за проходимост на тръбите, чрез напипване.
Tanq88, до последно се притеснявах да не се окаже, че си една Таня от моя роден град, която ме биеше
Междудругото мноооооого готино куче. Имаш си занимавка вкъщи. При теб как се очертава дълго ли ще е чакането за надежда, чела съм, че момичетата чакат по 1 година да си запишат час. И ти за инвитро ли отиваш или за диагностициране на проблем? При мен нещата са доста на кантар "ако спермограмата се оправи", "ако се окажат въпреки всички възпаления тръбите проходими", та съм обмисляла и инвитро процедурите. ГЛедам риалитито на клиника "Малинов" и този млад усмихнат доктор много ме спечели. И онзи ден от любопитство проверих графиците им, те имат онлайн форма, може да се запише час за преглед и за другата седмица. Знам, че не трябва да мисля за по-трудния вариант, но аз обичам да съм предвидила всики възможни изходи и варианти.