Здравейте момичета, при мен също едното с другото си приличаха,въпреки че бременността ми беше неуспешна.Дори не предполагах, че съм бременна.Единственото което ме доведе до тази мисъл беше вълчия глад, който не ме напускаше и след закъснението на М.Въпреки, че цикъла ми беше адски неридовен си направих тест на 30-тия ден и о, чудо-беше положителен.Този месец обаче не знам какво ми става.ПМС-то ми започна 11-12 ден и не ме отхлабва изобщо.Ям като ненормална,но гърдите ми за разлика от другите месеци не ме болят изобщо,а само тежат.Тая малка надежда този път чудото да е станало, но чак не ми се вярва,но в началото на септември,когато ми е рождения ден ще разбера.Температурата през втората фаза ми се покачи доста по-рано и по-високо от колкото обикновено.Чудя се това дали е възможно да е от жегите или се дължи на някакви хормонални промени.Ако някой е имал такива месеци моля да ми отговори.Може и да е от внушение,тъй като и аз като вас се чувствам бременна всеки месец.Стискам палци и се моля за всички вас.До скоро