0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: Защо ПМС и първите признаци си приличат
« Отговор #20 -: Юли 17, 2006, 11:43:36 am »
Мислиш ли ???
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #21 -: Юли 17, 2006, 12:32:16 pm »
Да, Натали, спомням си с какво вълнение следяхме новините от теб, когато първоначлано не ти идваше, а БТ си беше висока, после май тестът ти беше -, но в крайна сметка се оказа бременност...Натали, ти си много силен човек и ти пожелавам с цялото ми сърце съвсем скоро да бъдеш отново бременна!
Благодаря ти мила, пожелавам скорошна бременност на всички тук. :balk_21: :balk_21:
« Отговор #22 -: Август 22, 2006, 22:23:54 pm »
при мен цикала идва почти неусетно.аз съм една от късметлийките,които нямат почти никакви болки при мензис и за това съм много любопитна по какво ще позная ,че съм забременяла.още повече,че от силното желание това да стане се чувствам всеки месец бременна-луда работа
*

naha

• 1474
« Отговор #23 -: Август 23, 2006, 11:02:43 am »
Аз също съм без никакво ПМС най много да ме подръпне и натежи за малко и то слабо матката и това е, но пък си мисля, че ще усетя нещо по различно. Надявам се да е по-скоро. А инъче отдавана съм спряла да си мисля, че съм бремемнна всеки месец.
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #24 -: Август 23, 2006, 14:44:25 pm »
...съм много любопитна по какво ще позная ,че съм забременяла.

оооо, не се притеснявай, ще разбереш :D

момичета, да кажа пак, че не знам защо признаците са еднакви, но е факт. имах си ПМС и силнички менструални болки. понеже бях с нередовен цикъл просто си чаках лелката някой ден да довтаса. истината е, че се усъмних за нещо, когато ПМС болките изчезнаха. след това придърпванията от нарастването на матката са по-различни, но почти сигурно е, че тогава вече ще знаете :bfp1:
« Отговор #25 -: Август 24, 2006, 10:20:55 am »
Здравейте момичета, при мен също едното с другото си приличаха,въпреки че бременността ми беше неуспешна.Дори не предполагах, че съм бременна.Единственото което ме доведе до тази мисъл беше вълчия глад, който не ме напускаше и след закъснението на М.Въпреки, че цикъла ми беше адски неридовен си направих тест на 30-тия ден и о, чудо-беше положителен.Този месец обаче не знам какво ми става.ПМС-то ми започна 11-12 ден и не ме отхлабва изобщо.Ям като ненормална,но гърдите ми за разлика от другите месеци не ме болят изобщо,а само тежат.Тая малка надежда този път чудото да е станало, но чак не ми се вярва,но в началото на септември,когато ми е рождения ден ще разбера.Температурата през втората фаза ми се покачи доста по-рано и по-високо от колкото обикновено.Чудя се това дали е възможно да е от жегите или се дължи на някакви хормонални промени.Ако някой е имал такива месеци моля да ми отговори.Може и да е от внушение,тъй като и аз като вас се чувствам бременна всеки месец.Стискам палци и се моля за всички вас.До скоро :D 
*

naha

• 1474
« Отговор #26 -: Август 24, 2006, 11:47:22 am »
Ей тва с мисленето, че сме бременни е толкова гадно нещо ето аз от вчера вече нямам М и днес  ме налегнаха мисли, че съм бременна 8O знам ,че е налудничево ,но и м-то ми беше доста странно тоя месец ... не, че има начин да съм ама..... какво нещо е психиката не е истина. Да се надяваме да си бременна Дейзи, но вариянта да поживеем да видим ми се струва най-удачен в момента 8). Винаги има шанс да е станало. БТ не знам дали може да се влияе от горещините. продължавай да я мериш и дано не ти доиде. Успех.
« Отговор #27 -: Август 24, 2006, 22:01:49 pm »
и на мен този месец много рано след цикъла ми се покачи БТ  и   вече така  17 дена,а трябва да ми дойде чак след 8 дена.нали вече ви казах-луда работа и накрая ще излезе поредната заблуда. :crossfingers: :crazy: