0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
от около една седмица, по едно и също време, ми се случва нещо много странно, а то е:
Фертилните ми дни бяха 29,30 Юни, 01 и 02 Юли, т.е. овулация е имало, около тези дни, от 05.07.2006 г. всеки ден към 16-17 часа, чувствам леко овлажняване във влагалището, и леко зацапване /много малко/ на бельото от слуз, която, по разтегливост наподобава цервикалната, белтъкообразна слуз, но на цвя е бяла, не прозрачна и като количество е много, много оскъдна 8O.
Не се притеснявам от нея, по-скоро изпитвам любопитство, какво е това, и разбира се надежда, че е станало чудото, наречено бременност, тъй като отново, най-пълноценно използвахме така наречените фертилни дни по предназначение.
Момичета, ако някоя от Вас е имала такава еднакратна през деня слуз нека ми пише :P.
Благодаря Ви :D
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: Цервикална слуз, по никое време.......
« Отговор #1 -: Юли 11, 2006, 12:00:38 pm »
Миналия месец целия месец е лф ми се редуваше с течна и гъста цс малко преди да ми доиде по време на секс имаше обилна и то доста разтеглива... един съвет от мен ( аз бях луднала с тая слуз) не се вглеждай толкова  в тялото си, че понякога подава фълшиви сигнали убедих се, че е напълно нормално да имаш течна цс баш по никоето време  :D и това да не означава нищо ..... е разбира се дано при теб да е станало тука нали все пак всички се надяваме на това, но за да не се побъркаш като мен не си наблюдавай тялото толкова. Успех. А м/у другото сега пак съм така.... но фуликола си ми седи.........
*
« Отговор #2 -: Юли 11, 2006, 12:08:40 pm »
Здравей,

Сякаш чета за себе си:).Този месец и при мен беше така.Очаквана овулация бяха дните 03.07, 04.07, 05.07.
А след тях 06.07, 07.07 и 08.07 и на мен ми се появи такава слуз и то като количество доста и наподобяваща цервикална.И на мен ми стана странно.Даже се замислих дали това не е от спукания фоликул течността....
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #3 -: Юли 11, 2006, 12:17:39 pm »
Аз Вкас-и също съм питала дали не може да се получава, както и зацапването преди м-то да е от течността във фуликола , но не е от него, не е толкова много, че да изтече и да се види през влагалището 8)
*
« Отговор #4 -: Юли 11, 2006, 15:37:48 pm »
 Аз като че ли последните месеци имам по обичайното време признаци, но са лъжливи.Овулацията ми закъснява с около една седмица и тогава се развихря с пълна сила всичко-особено ЦС-толкова е обилна,че ми мокри бельото.Сега дебна в засада-кога ли ще е този месец-вече има фалшива тревога.