0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Стимулация с Клостилбегит
« Отговор #20 -: Юли 11, 2006, 23:03:42 pm »
А при мен по време на стимулация, става точен. Тази опция я няма, може ли и нея да добавите?
« Отговор #21 -: Юли 12, 2006, 06:31:57 am »
БЛАГОДАРЯ!!!!!!мила Лали! :balk_21:
И аз благодаря, Лали!
Заека снощи заспа
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #22 -: Юли 12, 2006, 07:48:36 am »
А при мен по време на стимулация, става точен. Тази опция я няма, може ли и нея да добавите?

Не те разбирам? Какво означава "точен"? И защо другите цикли е неточен, пък при една стимулация приемаш, че е точен?
« Последна редакция: Юли 12, 2006, 08:39:55 am от Lali »
*
« Отговор #23 -: Юли 12, 2006, 08:20:53 am »
При мен цикълът се удължи с около седмица. Не съм приемала прогестеронови препарати.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #24 -: Юли 12, 2006, 21:20:59 pm »
Благодаря за отзивчивоста!Значи пак при всеки е индивидуално!
При някои има промяна при някои не!
Чудя се само тая стимулация до колко ни разбутва организма!!!!! 8O
*
« Отговор #25 -: Юли 12, 2006, 23:54:34 pm »

Не те разбирам? Какво означава "точен"? И защо другите цикли е неточен, пък при една стимулация приемаш, че е точен?

Ами цикълът ми е средно 35 дни, варира +,- няколко дни, но когато правя стимулация винаги ми е на 35 дни.  При първата ми стимулация, пих клостилбегит 3 месеца, при втората пих два месеца, а при третата един месец. И по време на приема, цикъла ми идваше точно на 35-я ден. Дано ме разбра, май доста объркано го обясних.  Но няма проблем и да не го включите в опциите, не е толкова важно. :P :P
*
« Отговор #26 -: Юли 13, 2006, 00:11:47 am »
Няколко пъти съм пила Клостилбегит, но никога не се е променяла дължината на цикъла - винаги овулацията ми си е била 15-17 ден. Промяна на дължината имаше единствено през първия месец, когато пих Дуфастон - тогава закъсня с няколко дни.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #27 -: Юли 13, 2006, 08:21:41 am »
Ами цикълът ми е средно 35 дни, варира +,- няколко дни, но когато правя стимулация винаги ми е на 35 дни.  При първата ми стимулация, пих клостилбегит 3 месеца, при втората пих два месеца, а при третата един месец. И по време на приема, цикъла ми идваше точно на 35-я ден. Дано ме разбра, май доста объркано го обясних.  Но няма проблем и да не го включите в опциите, не е толкова важно. :P :P

Ами цикълът не ти се променя. За първа опция си. :lol:
*
« Отговор #28 -: Юли 13, 2006, 14:54:26 pm »

Ами цикълът не ти се променя. За първа опция си. :lol:

ОК. :D