И в на Дани градината има въшки и ги проверяват всеки ден.
По-лошото е, че в София се вихри Хепатит А. На Дани приятелчето му от блока майка му имаше, а сега в нашия офис вече двама души имат също и ще ни правят изследвания на всички.
За дрехите и обувките, момичета, какво да ви кажа, и две да му предложа само да избира, ако не ги харесва, няма обличане/обуване и това е. Обясвам му, че това, което иска е за пране и няма и няма.
Сега му взех якето, което аз харесах (по интернет го поръчах) и ще мине време докато реши да го облече. В момента само ми казва: "Аз нали ти казах. Не го харесвам това яке." То ще са сделки и уговорки, няма друг начин.
Сутрин понеже го кара мъжа ми на градина (в редки случаи аз) и ми каза: "Няма смисъл да му приготвяш дрехи, той и без това не облича това, което ти си му приготвила". Та ходи като циганче (комбинация от неподходящи цветове и неподходящи за сезона дрехи). Блузите не трябва да имат якички, джобчета или копчета например и т.н. Панталоните трябва да са само анцузи (и то без връзки).
Обаче с обувките е по-сложно. Плаче и казва, че му обиват и няма как да знаем дали е истина или лъжа и като плаче не му ги слагам. Затова ходи само с по един чифт 3 сезона, а аз съм накупила още 3-4 междувременно (например сандали, кецове, кроксове, а той иска само маратонките и не обува споменатите). Лудница...
Добре, че кракът му расте бавно (все още е номер 24), че иначе щях да съм в тотален преразход само за обувки