От цялата работа най-важно е малкия да е щастлив. Синини, корички - всичко ще изчезне.
Аз тези дни се присетих за Нора, че трябва да мислим. Обаче нищо не "родих" на първо четене. Забранени са тортите в градината, а какъв празник без споделената торта с децата и без свещички.
Иначе някакви странности напоследък. Лекувах аз едно гърло, до антибиотик, та втори и пак не минава, че и болезнени подути лимфни възли ... та микробиология и хоп с бета хемол. стрептокок съм се обзавела незнайно от къде и откога. Айде семейно всичките - нищо на останалите. Но в носа на Нора гъмжи от стафилококи, никакви симптоми като сополи, гърла,.. и не е боледувала от пролетта насам. След голямо чудене кандисах и сега бактобран унгвент. В същото време отзад на сгъвката на ухото нещо като подсичане - пак загадка. Айде и тук два модела мазила. И като за капак в основата на нокътя на палеца подуто и червено като възпалено или гъби или .. кой да знае и поредното мазило. Изобщо едно голямо мазане, ама и да не говоря сутрин за градина какви гонения и увещавания са омммм...
Наоплаках се. Ухото смятам от утре да отпадне. Носа до понеделник, после пак микро-
И пръста срок до понеделник съм му дала с предписанието на педиатъра, ако не - на кожен. Все уж дребни някакви, но са си разправии и размотаване. Уф.