nimika,чак сега видях че си писала.В близките 5-6 не бях давала нищо ново.Последно се пробвах да вкарвам жълтък и покрай него нищо друго. Педиатърката ми беше казала в рамките на 2 седмици да го вкарвам като започна от 1/4 и стигна до 1/2.Не мисля,че е от него,ако беше щеше да се прояви на 2-3ден поне.
За хартийка или пухче-тя спеше 15 мин.преди това,отвори си очите и аз я взех.Единствения варянт е преди да е заспала...
Определено и имаше нещо .След болницата започна да пропуска с ходенето по голяма нужда,имаше дни в който спеше много през деня,през ноща се въртеше повече,в момента захранването сякаш го почваме от начало с разликата че преди имаше желание и си отваряше устата,а сега е някаква мъка.Бях пуснала секрет от нослето-чист е.Гърло,гърди и те са чисти.
А аз съм станала ужасна проверявам дали диша,при най малкото мърдане,покашяне през ноща скачам от леглото и съм в бойна готовност.През деня не смея да я оставя сама дори за 2 Мин.Тази нощ не съм подскачала,надявам се да отминава вече тази параноя.