Здравейте,съфорумки!!!
Появявам се и аз,както всяка есен,в темата.
Следях ви през лятото,как хубаво си "хортувате" ,но пустото мие време все не стигаше за да се включа.
То,тук не става само със "Здравейте,хубав ден"
. Разбирам,че всички сте добре,децата щастливи,отпочинали и поплували...Това е чудесно. Маги,вие къде ходихте на море? Смайл,къде ще е вашето "гръцко" море? Септември се очертава като прекрасен,летен ,месец и ние се възползваме максимално от това. При мен сезона вече е към края си,макар тази година да е значително повече удължен/за радост на хотелиери и туризма ,като цяло/. Все още пристигат туристи и така ще е поне до края на месеца. Сега имам повече време и успяхме да стигнем до плажа,семейно. Младежа,не знам защо,страхлив към водата....
Юни бяхме на Керамоти и беше доста по-смел,но явно нередовните плажни тренировки са объркали нещата. И все пак,има интерес. Скоро ще сме в другата крайност- Теооо,бързо излизай от водата!!! Бързо вън,целия си син!! Ти чуваш ли какво ти говоря,а???
И ние от 01.09. сме на градина. Малко драматична раздяла с яслата и лелките,но без проблеми към градината. За жалост,малко сме разочаровани...Градината е хубава,близо е .Уж и госпожите са ок,но много "войнишки режим" от началото....
Правила з поведение,тук сме ок,но ходене до тоалетна сами,на тоалетни чинии...Не сме го учили още и му е трудно. Стиска се през цялата градина и чак като го вземе майка му... да не говорим,че когато се е опитвал,нещата се получават наполовина и .... Все си мисля,че малко помощ няма да е излишна,а и ние сме на 2.8 години. Да ме прощават,но на тези години и на госпожите бабите с им бърсали дупетата...
Предполагам,че би било по-добре да остане още малко в ялата,но не знам по коя наредба,родените в определена година,задължително на градина, Ама ние сме в края на годината.
Както и да е,да не ви занимавам чак толкова. Иначе добре се адаптира. От време ,на време с "посбутват" с някое дете,ама предполагам,че е нормално. "Отвоюват си територия".
Планираме и ние гръцко море,но на Крит. Нещо непознато. Някой има ли впечатления?