0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много бледа черта на тест за бременост
« -: Септември 11, 2017, 16:50:44 pm »
Здравейте може би си въобразявам но на 2та теста се вижда много бледа черта,след 4 дена трябва да ми дойде менструацията,знам че прибързвам с тестовете ,но просто много месеци очаквам чудото ...според вас отрицателен ли е резултата.
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Много бледа черта на тест за бременост
« Отговор #1 -: Септември 11, 2017, 16:53:50 pm »
Има чертички- аз виждам двечки. Може да направиш и кръвен тест.   :bfp1:
*
« Отговор #2 -: Септември 11, 2017, 17:03:25 pm »
Отрицателен тест, изчакай закъснението ако има такова и тогава прави тестове, хвърляй в кофата и чакай. Празни надежди, много е рано за да отчете теста.
« Отговор #3 -: Септември 11, 2017, 17:40:39 pm »
Аз също виждам бледа чертичка,но най-добре направи кръвен така със сигурност ще разбереш резултата.Успех
« Отговор #4 -: Септември 11, 2017, 17:58:42 pm »
Горния тест според мен е невалиден... На долния му се вижда някаква супер бледа черта, която може и да е изпарителна... ама може и да си е полужителна... Изчакай да ти закъснее МЦ и направи пиклив тест пак.. Или отиди и оусни кръвен.. Успех :)
*
« Отговор #5 -: Септември 11, 2017, 19:29:45 pm »
Има бледа чертичка, да. Според мен, не е изпарителна - те са сивкави, а тази си розовее. Както вече са те посъветвали, или пусни кръвен тест на този ранен етап, или изчакай закъснение и направи отново пиклив. Стиснати палци от мен :)
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #6 -: Септември 11, 2017, 20:47:18 pm »
Лично аз и на двата виждам многог бледа втора чертичка.Осведоми ни след 4 дни за резултата.
« Отговор #7 -: Септември 11, 2017, 22:45:31 pm »
И аз виждам бледи черти и на двата теста! Не са изпарителни. Пожелавам ти да станат все по-наситени и да се похвалиш. За по-сигурно са ти казали кръвен. Успех!
« Отговор #8 -: Септември 12, 2017, 18:43:08 pm »
Охх даноо найстиа от много месеци опитваме и започах да се притесняеам че не става...днес се изкуших и си направих още един само че друга марка,чертата изглежда оше по наситена,но ще изчакам няколко дни ...защото от нетърпение може да се разочаровам....
*
« Отговор #9 -: Септември 12, 2017, 18:59:28 pm »
Браво! Много хубава чертичка :)
Изчакай закъснение от около 10 дни за регистриране на плодно сакче с ехографски преглед.
Късмет и лека и щастлива бременност :)
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #10 -: Септември 12, 2017, 22:09:30 pm »
Е това вече е хубав тест :) пожелавам ти лека бременност.. иии моля те поръси ни с малко прашец и ние чакащите +чето ;)
« Отговор #11 -: Септември 12, 2017, 22:20:01 pm »
Честито от мен.Всички тестове за мен са +.Лека и безпроблемна бременност.На лекар след минимум 10 дни след закъснение.☺️
« Отговор #12 -: Септември 13, 2017, 15:56:05 pm »
Честито и от мен! Лека бременност!
*
« Отговор #13 -: Септември 13, 2017, 19:55:24 pm »
Sladky_mimence, тестът е положителен, дано всичко да е наред и лека бременност!  :)

« Отговор #14 -: Септември 15, 2017, 07:58:52 am »
Здравейте както повечето от вас ме посъветваха направих кръвен тест вчера.Резултата излезе тази сутрин и е положителен.Прикачила съм снимка по-долу.Много съм щастлива.Найстина много,благодаря на всички който дадоха своя коментар и ви пожелавам само положителни тестове.😍
Ще изчакам да мине поне една седмица от закъснението преди да отида на лекар .
Имам и един въпрос понеже от снощи съм леко притеснена с това че работата ми е свързана с вдигане на тежко.Тежести по 13 кила,понякога и повече.И докато не отида на доктор,за да се потвърди всичко,не мога да говоря и с работодателя да ме премести на по-лека позиция. Въпроса ми е може ли да си навредя по някакъв начин в такъв ранен етап?
« Последна редакция: Септември 15, 2017, 08:05:50 am от Sladky_mimence »
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #15 -: Септември 15, 2017, 09:10:00 am »
Не вдигай тежко  в никакъв случай, пази се от тук нататък.
По принцип една жена не е хубаво да вдига тежко дори и да не е бременна. Според мен постъпи отговорно, тъй като вече трябва да мислиш за двама ... и разбира се  малко по-смело пред работодателя... има по-важни неща от работата.

Успех, Sladky_mimence!Лека и безпроблемна бременност.  :cloud9:
« Отговор #16 -: Септември 15, 2017, 10:56:46 am »
В никакъв случай не вдигай тежко особено такива кг.Опасно е наистина.Мисля,че бебчето е по-важно.
*
« Отговор #17 -: Септември 15, 2017, 14:23:10 pm »
Изобщо никакво тежко, предната бременност в началото на втори месец цъфнас с отлепена плацента, за дето вдигах дъщеричката си най-вероятно, която тогава беше около 10кг.Говори си с шефа директно, без да чакаш, това не е шега работа...
« Отговор #18 -: Септември 15, 2017, 18:39:21 pm »
Една добавка.. след като отидеш на преглед и доктора ти потвърди и каже че всичко ти е наред.. поискай си документ от него за това че си бременна и го представи на работодателя си. Така ще бъдеш защитена и няма да могт да те уволнят евентуално ако не им изнася твоята бременност. По закон нямат право, НО ако не си представила документ така могат да извъртят нещата че да го направят. Така стана при мен. Не всички работодатели са такива.. но все пак да си спокойна.
« Отговор #19 -: Септември 15, 2017, 19:01:30 pm »
Документа,който описваш май  се  дава след влизане в 3м.,ако не се бъркам