0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пак и пак за неуспешната бременност
« Отговор #20 -: Септември 08, 2017, 10:12:57 am »
И така излязоха резултатите от чхг казаха ми цитирам: 100 и няколко хиляди (тука хич не си падат по точната информация), което за 6 г.с.+ 2 дни било ок. Ехографа показа ембрион и сърдечни пулсации докторката даже ги чу. Аз нищо не чух и не видях ама карай... уф дано да успея тоя път уморих се от аборти 😦
*
« Отговор #21 -: Септември 08, 2017, 14:33:28 pm »
Чудесни новини! Само така! Коя седмица си всъщност?
« Отговор #22 -: Септември 08, 2017, 15:03:16 pm »
Всичко ще е наред, бъди спокойна :) имай предвид, че аз си зацапвах до 13 г.с. слушай си лекарите, пий си лекарствата, лежи си и мисли позитивно :)
Успех! :)
« Отговор #23 -: Септември 08, 2017, 18:44:19 pm »
Според първия ден на последния цикъл съм 6 г.с. + 2 дни, а самия ехограф изчисли 6 г.с. + 1 ден, което означава, че съм в началото на 7 седмица
*
« Отговор #24 -: Септември 08, 2017, 21:01:37 pm »
Успех, Kookie
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #25 -: Септември 09, 2017, 15:14:04 pm »
Куки, с теб сме. Ще се моля всичко да бъде наред.
Визуализирай си, че всичко е ок!
« Отговор #26 -: Септември 10, 2017, 10:00:45 am »
Да му се не види и скапания живот това кървене край няма...и като ме прегледа докторката и ми вика ми ок е има сърдечни пулсации ама е много малко ембриончето.викам ама аз съм вече в 7 седмица и тя еми то може по-късно да ди забременяла. Правели всичко, което могат, но развитието си било до организъм. Егати успокоението, то пък моя е един организъм думи нямам....плаче ми се
*
« Отговор #27 -: Септември 10, 2017, 13:25:23 pm »
Куки, а за тромбофилия изследвали ли са те?
« Отговор #28 -: Септември 10, 2017, 13:37:38 pm »
Да и тъй като резултата беше 4G/5G за PAI пиех аспирин около 3 месеца преди забременяване, а сефа след + тест редувам аспирин и фраксипарин
*
« Отговор #29 -: Септември 10, 2017, 13:47:55 pm »
Твърде вероятно е кървенето и малките размери на бебето да са заради това, но щом са взети съответните мерки всичко ще е наред.
Ти от кой град си, бих могла да ти препоръчам в София при кой да отидеш за този  проблем...
« Отговор #30 -: Септември 10, 2017, 14:18:32 pm »
Аз съм от Пловдив. Приемам всякакви предложения и съвети относно изследвания и специалисти. Ще бъда благодарна!
*
« Отговор #31 -: Септември 10, 2017, 17:45:19 pm »
За да не спамя тук темата, ще ти пиша на лично и ще ти обясня подробно за доктора..
« Отговор #32 -: Септември 10, 2017, 22:26:38 pm »
Куки, в момента в който изкървях ми спряха фраксипарина и аспирина...чак към 13 г.с. като спря зацапване то си започнах аспирина... успокой се, знам, че е трудно, но друго не може да направиш.. всичко ще е наред ще видиш :)
*
« Отговор #33 -: Септември 11, 2017, 08:30:52 am »
Аз съм от Пловдив. Приемам всякакви предложения и съвети относно изследвания и специалисти. Ще бъда благодарна!
Kookie, при кой доктор ходиш?
Препоръчвам да направиш консултация с д-р Даскалов: http://www.invitro-plovdiv.com/
Стискам палци всичко да е ОК!
« Отговор #34 -: Септември 11, 2017, 15:45:49 pm »
Здравейте момичета, и мен ме прияха преди няколко дни в болницата с PAI 4G/5G съм, получих кървене и ми казаха че имам и миомни възли, но никой не ми казва от къде идва кървенето.За сега плода има пулсации. Ужасно дъм притеснена понеже вече имам два аборта.Някой от вас зблъсквал ли се е с подобен проблем.