0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пак и пак за неуспешната бременност
« -: Август 30, 2017, 17:13:30 pm »
Здравейте, пиша с огромно притеснение и с молба да споделите вашия опит. След 3 неуспешни бременности, ето ме пак в болницата след положителен тест за бременност и леко зацапване. Трябваше да отида за първи преглед на 01.09, но след като получих зацапване ме насочиха веднага в болница и на прегледа ми казват еми плоден сак има ама ембрион не...и миналия път беше така чакахме до 10 седмица ама нищо.сега според първия ден на последния цикъл трябва да съм в 5 г.с. +1 ден дали не е рано? Докторката, която ме прегледа хич не изглеждаше обнадеждена.. при вас как се развиваха нещата? Моля споделете!
*
Re: Пак и пак за неуспешната бременност
« Отговор #1 -: Август 30, 2017, 17:40:15 pm »
Със сигурност е рано, аз втората бременност точно в 6та седмица ходих и се виждаше сакчето, но нищо вътре и ми казаха да отида пак след 10 дена, когато вече се видя ембрион, чу се и сърдечния ритъм...

Стискам палци всичко да е наред!

Прогестерон може би да ти изпишат?

Генетични и имунологични изследвания правили ли сте с мъжа ти?
« Отговор #2 -: Август 30, 2017, 17:57:41 pm »
Да изписаха ми утрогестан и ме оставиха в болницата. Прави ли сме какви ли не изследвания единственото отклонение така да го нарека е 4G/5G за  PAI и  NK клетки на горна граница. След консултация с доц Конова следвам терапия и от около 3 месеца пия аспирин и неофолик мета. А след + тест редувам аспирин и фраксипарин. И много се надявах този път всичко да е ок ама днес ми сринаха надеждата...
*
« Отговор #3 -: Август 30, 2017, 21:26:38 pm »
Стискам палци с прогестерона да се оправят нещата и скоро да се похвалиш, че си извън болница, все още бременна и всичко както трябва!
« Отговор #4 -: Август 30, 2017, 22:46:09 pm »
При мен плоден сак и вътре ембрион се вдия към 6-7ма седмица. Стискам палци всичко да е наред. Може още да е рано... възможно е да си била с късна ову и за това да не се вижда.
« Отговор #5 -: Август 31, 2017, 07:07:49 am »
Аз си правих тестове за овулация и положителният ми тест беше на 09.08 това късна ову ли е? Първи ден на ПРМ 25.07.
*
« Отговор #6 -: Август 31, 2017, 07:46:46 am »
Излиза, че овулацията ти е била на 17ти/18ти ден от цикъла, 38 ден е днес по мои сметки, което не е точно късна овулация, но пък последната ми бременност в 47ми ден съм била на преглед, когато както споменах тепърва се виждаше още само сакчето...
« Последна редакция: Август 31, 2017, 07:49:12 am от Vistal »
« Отговор #7 -: Август 31, 2017, 11:04:20 am »
При мен предния път още на първия преглед, който беше сравнително по същото време като този още тогава ми казаха,че самия сак не отговаря на седмицата, в която съм. Докато сега сака излиза с 4 дни по-голям и въпреки това ембрион нямаше. Чакам си ЧХГ-то хванала съм се като удавник за сламка
*
« Отговор #8 -: Август 31, 2017, 22:47:04 pm »
Кураж, Kookie  :bighug:
Хубаво е, че имаш терапия. Дано всичко е наред...

La vita è bella
*
« Отговор #9 -: Август 31, 2017, 23:08:29 pm »
Днес ли прави ЧХГ?
« Отговор #10 -: Септември 01, 2017, 08:51:17 am »
На 30-ти ми взеха кръв за ЧХГ и резултата излезе докторката ми каза, че е точно такъв какъвто трябва да бъде 9000 и вчера ме погледна на някакъв по-добър ехограф и успя да види ембрион и едва доловими пулсации и каза, че за сега изглежда ок. В понеделник пак на ехограф дано да са се е засилило това сърчице
« Отговор #11 -: Септември 01, 2017, 11:37:09 am »
Kookie много хубава новина ни казваш. Явно е било рано и бебче се е имплантирало по-късно. Стискам палци всичко да е наред и леко бременеене!
*
« Отговор #12 -: Септември 01, 2017, 13:11:26 pm »
Kookie,  :) честито  :D!
Желая ти леко и изключително приятно бременеене.
Всичко ще бъде наред, вярвай в това и бъди спокойна  :D
Успех
*
« Отговор #13 -: Септември 01, 2017, 13:12:01 pm »
Стискам палци всичко да е наред, прекрасни новини!
« Отговор #14 -: Септември 04, 2017, 11:21:00 am »
Здравейте, днес ме прехледаха пак на ехограф и то не на хубавия дето ме гледаха миналия път, а на един не чак толкова добър. Та видя се ембрионче с леки пулсации (чак аз успях да ги видя) и докторката лаза, че вървим в положителна посока.плодния сак е нарастнал доста и жълтъчно мехурче има. Само дето вика пак, че е рано да се каже категорично , че всико е ок и че мога да си ходя...но все пак ми е успокоение и сега пак чакане 😊 какво да се прави
*
« Отговор #15 -: Септември 04, 2017, 14:22:42 pm »
От сърце пожелявам всичко с бебче да е наред и скоро пулса да е силен и стабилен, да те изпишат и да се радваш на лека бременност!
*
« Отговор #16 -: Септември 04, 2017, 22:32:53 pm »
Браво, Kookie :)
Чудесни новини, стискам палци и за напред :bighug:

La vita è bella
« Отговор #17 -: Септември 06, 2017, 08:35:33 am »
Момичета, ужас! Снощи пак зацапване точно както преди една седмица. Мамка му защо все на мен....още съм в болницата пия си всички лекарства, цял ден лежа ох какво още да направя? Днес ми взеха пак кръв за чхг ще помоля да ме прегледат и на ехограф. Страх ме е, че ще стане най-лошото.не знам дали ще оживея четвърти път 😭😭😭😭😭
« Отговор #18 -: Септември 06, 2017, 10:20:48 am »
Дръж се Kookie.Няма какво повече да направиш.В сигурни ръце си,вярвам че докторите ще направят най-доброто на което са способни.С теб сме всички :bighug:
*
« Отговор #19 -: Септември 06, 2017, 11:01:05 am »
Силно стискам палци! Да знаеш, че зацапване може да има и от приема на самия прогестеронов препарат, не се шашкай още вижте чхг, ехографа какво ще покаже първо! От сърце ти желая тази бременност да завърши със щастлив финал, щом си под наблюдение нищо не загубено!