Kikche, как става тая работа да пуснеш хормоните по касата, че аз като бях с направление при моята гинеколожка, тя като ми каза да пусна хормони, ми обясни, че в Цибалаб има един изгоден пакет Лейди Плюс (56-57лв.) и до там...
До момента съм дала сигурно към 200лв. само за хормоните от началото на годината насам, плюс още не знам колко за микробиологии, цитонамазка, хламидии, микоплазми, уреаплазми, глупости, направо...
И това чакане всеки месец по минимум 35-36 дена на МЦ е направо влудяващо, та сега чакам до края на седмицата да цъфна и аз.
Дано всички хормони и спремограмата на твоя човек да са наред! Дано и още някоя да се похвали тук с
(ако правилно съм запомнила за близо годин 4 девойки от темата се овенчаха с успех вече) дай боже догодина повече да са.
Мен ми изтича неплатения отпуска за гледане на дете началото на октомври, малката тръгва на градина другия месец вече и аз ще търся друга работа (не на смени) след като не забременях, мъжа ми почва лечението с инжекциите и той, че много се влоши състоянието му, та в общи линии ще приключваме с опитите за бебе вече...
Хубав ден и успешна седмица на всички!